Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor nagyon szeretném a szexet csak 40+ erősen milf kategóriás nőkről fantáziálok, más is van így?
Egy ideje van az, hogy nap végén mikor végeztem az egyetemen és fáradtan haza megyek csak ilyen típusú hölgyekről fantáziálok mikor egy kicsit is szexre vágyom. Jelenleg nincs barátnőm ráadásul még szűz is vagyok de valahogy ez nem megszokott dolog ahogy észre vettem a barátaimon.
Annyit még, hogy ez az érzés addig tart amíg nem segítek magamon, utána már ránézni nem tudnék egy olyan korú nőre.
Velem van. Csak én 30+ a 40 feletti nekem már sok lenne ( persze kivételek vannak : )). Még annyit, hogy ha én könnyítek magamon akkor is érdekelnek még a jó MILF-ek. :)
Szóval nem vagy egyedül, volt már kalandom 30+ os nővel és nagyon jó volt!
Szóval próbáld ki te is ha tudod, valószínűleg nem fog elmenni a kedved.
Mellesleg van tippetek merre lehetne ilyen korú hölgyekkel találkozni? Noha nem vagyok az a bulizós fajta feltételezem egy 30-40es nő sem a diszkóban ropja.
www.rosszlanyok.hu
Itt akadnak öreg k*rvák is,szépszámmal:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!