Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor nagyon szeretném a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor nagyon szeretném a szexet csak 40+ erősen milf kategóriás nőkről fantáziálok, más is van így?

Figyelt kérdés

Egy ideje van az, hogy nap végén mikor végeztem az egyetemen és fáradtan haza megyek csak ilyen típusú hölgyekről fantáziálok mikor egy kicsit is szexre vágyom. Jelenleg nincs barátnőm ráadásul még szűz is vagyok de valahogy ez nem megszokott dolog ahogy észre vettem a barátaimon.

Annyit még, hogy ez az érzés addig tart amíg nem segítek magamon, utána már ránézni nem tudnék egy olyan korú nőre.

2011. máj. 10. 22:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Velem van. Csak én 30+ a 40 feletti nekem már sok lenne ( persze kivételek vannak : )). Még annyit, hogy ha én könnyítek magamon akkor is érdekelnek még a jó MILF-ek. :)

Szóval nem vagy egyedül, volt már kalandom 30+ os nővel és nagyon jó volt!

Szóval próbáld ki te is ha tudod, valószínűleg nem fog elmenni a kedved.

2011. máj. 10. 22:59
 2/11 anonim ***** válasza:
Jah és még annyit, hogy nincs semmi rossz benne ha egy ilyen nő veszi el a szüzességed.
2011. máj. 10. 22:59
 3/11 A kérdező kommentje:
Persze utána is érdekel egy jó női test lehet az 40+ is, sok van akiről ha nem mondja nem tudod, hogy annyi viszont egy korombeli reálisabb. Ez valahogy filmszerű, hogy 20éves összejön egy 30assal szerintem, valahogy teljesen más az életstílusa szerintem egy 20as meg egy 30as embernek.
2011. máj. 10. 23:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát párkapcsolat terén igen. De nézd úgy, hogy az ilyen korú nők ha akarnak valamit egy fiatal fiútól az úgyis csak szexkapcsolat lenne max, nem olyan gyakori az ilyesmi de van ilyen. Első voltam.
2011. máj. 10. 23:06
 5/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg van tippetek merre lehetne ilyen korú hölgyekkel találkozni? Noha nem vagyok az a bulizós fajta feltételezem egy 30-40es nő sem a diszkóban ropja.
2011. máj. 10. 23:25
 6/11 anonim ***** válasza:

Mellesleg van tippetek merre lehetne ilyen korú hölgyekkel találkozni? Noha nem vagyok az a bulizós fajta feltételezem egy 30-40es nő sem a diszkóban ropja.

www.rosszlanyok.hu

Itt akadnak öreg k*rvák is,szépszámmal:)

2011. máj. 11. 01:01
 7/11 A kérdező kommentje:
Hát :/ gondoltam valami ismerkedős módszer is lehetséges nem pedig valami fizetős :D
2011. máj. 11. 02:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Vannak olyan szórakozóhelyek, ahová ilyen korú hölgyek járnak, ott van esélyed. Csak találd meg melyik olyan szórakozóhely a környezetedben.
2011. máj. 11. 06:57
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is bírom az ilyen nőket:

[link]

[link]

[link]

De nekem ugyan úgy a fiatal csajok is bejönnek.

2011. máj. 11. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Jah,csak abból indultam ki,hogy aktus után már ránézni se tudnál...:D
2011. máj. 11. 07:55
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!