Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Velem van a baj? Misszionárius...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Misszionárius pózban nem tudok belé hatolni normálisan.

Figyelt kérdés
Az történt, hogy szexeltünk barátnőmmel, és hát nekem elég nagy a méretem az ő kapujához mérten, és nehezen ment be. Nem első szex, de nem is a sokadik még. Ma pl. nagyon fájt neki mikor bedugtam. Tegnap kevésbé. Viszont ma szex után eléggé levert volt, mikor elköszöntem tőle meg se csókolt úgy mint szokott, szex után hozzám se ért igazán csak a tv-t nézte. Kicsit aggódom, hogy baj van, mert misszionárius pózban, nem tudom neki bedugni annyira szűk nekem meg vastag. Így általában kutyapózban megy a dolog úgy igazán, de akkor is fáj neki. Hogy lehet ebbe majd bele jönni? Nekem is fáj néha majdnem bele törik a péniszem, mikor dugom be neki.
2011. máj. 10. 22:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Talán előtte izgasd fel rendesen....meg tágítsd kicsit az ujjaddal.

Nem csodálom, hogy szar kedve volt, ha végig szenvedte az aktus, te meg csak toltad neki...

2011. máj. 10. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
izgattam fél órát ujjaztam előtte meg nyaltam is nem volt száraz és 3 ujjal voltam benne előtte
2011. máj. 10. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem már volt hasonlóban részem...őszintén szólva nem működött, szakítottunk. NÉha rossz ha a méret nagy. Azért nektek sok sikert
2011. máj. 10. 23:10
 4/5 anonim ***** válasza:

a női nemi szerv tágúlékony dolog. Tehát kifér rajta egy gyerek, akkor a te kukidnak is be kell férnie. Amikor misszionáriusban vagytok billentse felfelé a csípőjét(ha esetleg eddig nem tette). Illetve beszéljetek nyíltan, kérdezz rá, hogy az volt-e a baj múltkor, hogy fájt? Illetve lehet egy darabig, most behatolás nélkül kéne játszani, hogy újra vissza térjen a bizalma. Illetve legközelebb, mikor "betérsz hozzá" akkor nagyon nagyon lassan csináld. Ahogy mész be centiről-centire dolgozz néha körkörösen is, hogy a hüvelyének legyen ideje reagálni. Illetve hüvely torna is segíthet. Hirtelen ezek jutottak eszembe remélem hasznos lesz.

Illetve újra hangsúlyoznám, hogy beszéljétek meg mért nem csókolt meg múltkor, mert ha a szex miatt volt akkor elég durván be tehetett neki.

2011. máj. 10. 23:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Idő kérdése,be kell járatnod a csajt még és nem lesz baj.A férfinak meg csak jó ha egy lány nagyon szűk.
2011. máj. 11. 09:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!