Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csináltok konkrétan az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináltok konkrétan az elélvezés után, mert a lányoknak kifolyik, hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés
Szóval a sperma befolyik a nőbe...aztán a férfiú lelanyhad. Ő kiveszi, és a trutyi kifolyik. Mit lehet ez ellen tenni? Én általában zsepivel lefogom, és elszaladok a WCre, ahol megmosakszom. De ez nem valami kellemes és romantikus megoldás. Ti hogy oldjátok meg? (egyébként fogamzásgátlót szedek) 20/L
2011. máj. 10. 20:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Mi az hogy nem folyik ki?

Sok aktuson túl vagyok, és a sperma bizony mindig kifolyik belőlem, ha mozdulok.

És utolsó, ha undorodnánk tőle, akkor kotonnal szexelnénk, de hidd el, nem egy kellemes érzés amikor egy ragadós, nem túl finom illatú valami folyik ki a puncidon.

Ha nem tudjuk megoldani akkor kiveszi, mielőtt elélvez, ha meg van zsepi, meg nedves törlőkendő, akkor úgy. Utána bugyit veszek tisztasági betéttel, és kész.

2011. máj. 11. 16:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Mi mindig teszünk az ágy mellé papírzsebit, és ahogy kiveszi egyből lefogom, majd ott tartom egy kicsit, így nem kell egész éjjel a trutyiban aludni. Ha ezt megszokjátok, akkor nem rontja a romantikát, teljesen természetessé válik. Amúgy az előttem lévővel egyetértek, a tisztasági betét azért még szükséges...
2011. máj. 13. 10:33
 13/13 anonim ***** válasza:
20 éves lány voltam :)
2011. máj. 13. 10:34
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!