Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan segítsek hogy ne legyen szégyellős a haverom?
Miért avatkozol bele más dolgába? Én se kómálom, ha valaki engem néz..
Ennyi!
Ezzel en is igy vagyok, mert bevallom ferfiasan, lankadtan nagyon picire osszemegy a peniszem es nincs humorom mindenkinek mutogatni... Lehet, hogy nala is ez a helyzet es ismerve a fiuk mentalitasat es versengesi osztonet, jobb is, ha nem mutogatja, mert csak kapna a cikizest es meg tovabb romlana a helyzet!
Meg egyebkent is: minden ember mas, van, aki szemermesebb es nyilvanosan nem mutogatja magat es van, aki imadja kozszemlere tenni a lokolbaszt! Nem kell ebbol nagy ugyet csinalni!
Kedves utolsó válaszoló! Van egy sejtésem, hogy tudom melyik gyakran előforduló gyakori szereplő vagy. :)
Én is így vagyok amúgy ezzel ahogy te, bár gondolom a paramétereimet nem kell bemutatnom írásban századjára is. :D :)
Sorstársi üdvözlettel, 24/f
24/f: igen, en vagyok az! Mar megint itt...:S:D
Kerdezo: ez esetben ki kene deriteni, hogy mi okozza nala ezt a szegyellosseget! A merete zavarja? Vagy valami mas? Nem artana utanaolvasni azoknak a dolgoknak, amik ot zavarjak, hatha talal valaszt a kerdeseire es meg tud nyugodni... vagy nem tudom!
Lehet, hogy csak azt kellene megertenie, hogy nem baj az, hogy nem akarja magat mutogatni masok elott: o egyszeruen ilyen es kesz. Amig ez nem zavarja a normalis eletvitelben, addig ez nem gond!
Nahát, milyen jó kis közösség alakult már itt ki. Már hozzászólásról és százalékról simán egymásra ismerünk. Egyébként kérdező ha ilyen viszonyban vagytok, nem tudsz róla, hogy esetleg hozzám hasonlóan vérpénisze van, így nagyon kicsi alapból, vagy nem mondta, hogy mi oka van ennek? -Amúgy szerintem senki nem szereti, ha bámulják vizelés közben, max, akinek nagy van, és úgy érzi, hogy fel tud vele vágni mások elött.
24/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!