Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ha már 1 éve nem lenne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ha már 1 éve nem lenne barátnőtök, de tetszene nektek egy gyönyörű lány, akinek ti nem tetszetek, viszont ti tetszenétek egy olyan lánynak, aki nektek nem tetszik, akkor mit lépnétek?

Figyelt kérdés

bocsi lehet kicsit bonyolult lett,de ez egy fennálló helyzet:D

18L

ja és ezt 18 év körüli fiúktól kérdezem

2011. máj. 10. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Ha nagyon nem tetszik a csaj akkor nem csinálnék semmit.Keresnék egy harmadikat.

Ha csak kicsit nem tetszik, de amúgy elfogadható, akkor összejönnék vele és hanyatt vágnám, majd kocc.Ha nagyon meggyőző, akkor amíg nem találnék jobbat vele maradnék.

2011. máj. 10. 20:10
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Én kiestem de ha nem gond akkor válaszolok így is:P Csalódott lennék, hogy nem sikerül vele, de túlélem és nem leszek emiatt depresziós. Nem igazán venném észre, hogy valaki engem szeretne, úgy hogy valami jelet küldhetne akkor vagy szólhatna. Ha nem tetszene akkor nyílván nem fog az után se, de én nem vagyok olyan, hogy ne próbálnám meg.
2011. máj. 10. 20:12
 3/8 anonim ***** válasza:
járnék mind2vel és teljes az igény
2011. máj. 10. 20:16
 4/8 anonim válasza:

Én biztos nem járnék egy olyan lánnyal aki nekem nem tetszik csak azért, hogy legyen barátnőm.

Próbálnék pedálozni annál a csajnál aki nekem tetszik, de ha reménytelen akkor keresek valaki mást, akinél kölcsönös a szimpátia.

19/F

2011. máj. 10. 20:17
 5/8 A kérdező kommentje:
utolsó a széppel nem járhatsz csak a csúnyáikkal,de az se csúnya
2011. máj. 10. 20:18
 6/8 TOMAtm ***** válasza:
olyan nincs hh nem tetszem valakinek...olyan van h nem jól közelítem meg a 'problémát'.
2011. máj. 10. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
még az előttinek bocsi
2011. máj. 10. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Tetszés meg a szerelem eléggé különböző dolgok így ha egy picit hajt a nem csúnya-csúnya akkor persze van esélye már ha legalább a fizikai vonzalom minimális szinten ott van. Ha egy pasit egy adott lány látványa nem hozza lázba vagy legalábbis nem kelti fel az érdeklődését esélytelen szerintem.
2011. máj. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!