Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiú mennyi ideig hajlandó várni, hogy lefeküdjön vele a barátnője?
Akkor addig míg a lány azt nem mondja: Ma aludj nálam, szeretném már én is.
De azért évekig ne húzd az agyát, mert nem ferr!
Bár attól függ hány évesek vagytok?
Ha tényleg szereti, akkor bármeddig
De amúgy ha ő nagyon szeretne lefeküdni, te meg nem, akkor nem fog működni a dolog. Az ilyesmi akkor a legjobb ha a két fél egyetértésben van, senkire se erőltetik, de senkit se kínoznak azzal, hogy na neee még.
Tapasztalatból mondom.
19:12
igen, attól is függ, hogy meddig nem akarsz, illetve, hogy ő mennyire vágyik rá
ha nem zargat vele, akkor ne erőltesd, de ha veszekedtek róla, akkor felejtős, nem fog működni
tudom miről beszélek
egy fiú ?
egy fiú x ideig képes várni
egy lány y ideig várattathatja meg
na most 3 lehetőség van ugye
a, x > y
b, x==y
c, x < y
szóval nézzük most egyszerűen mindenféle bonyolítás nélkül össz fiúk száma az 100% osszuk el 3-mal 33.333...%
szóval ősember logikával (ha nem vesszük figyelembe az időt meg egyéb tényezőket) ~ 33% esélyed van hogy a barátod beletartozik azokba akik képesek rád várni
de a kérdés az volt hogy mennyi ideig , na ezt nem lehet megmondani mert csak egy X és egy Y van nekünk , semmi más adat
szóval nézzünk rá egy rövid megint őskori példát idővel
ezek statisztikák lesznek nem biztos adatok
1 nap - 1 hét - 1 hónap - 1 év - 5 év - 10 év
100% - 90% - 60% - 20% 10% 5%
(a felső hogy hány napig váratod , az alsó hogy a férfiak hány %-a várná meg azt)
szóval láthatod hogy elég erősen csökken az esélyed minél tovább váratod szegényt
Ha tényleg szerelmesek vagytok egymásba, és ez kétoldalú, akkor a házasságig. Szerelem lehet akkor is, ha nem akar várni, de csak tudd, hogy az nem igazi, nem teljes szerelem. Ha minél hamarabb le akar veled feküdni, akkor biztos lehetsz benne, hogy a tested az elsődleges neki. Ha pedig még a szakítás is szóba jön nála, amiért még nem akarsz vele kefélni, akkor még biztosabb, hogy csak a testedet akarta, nem pedig a lényedet.
A legjobbakat!
Ha magamból indulok ki, én szoktam mondani, hogy ne sokat időzzön a fürdőszobában. A másik része pedig az, hogy 21 éves koromig nem láttam lányt még bugyiban sem, nemhogy anélkül.
Ha szeret, akkor tud várni, amíg felkészülsz rá lelkiekben. Ez az idő hónapokban is kifejezhető.
17/F
20.50-nek igaza van ha szeret akkor akár meddig vár rád! Én is így vagyok 1 éve és 4 hónapja együtt vagyunk láttam már minden hogy de mégis kibírom!
attól függ hány nőt akar a teste kipróbálni mielőtt megházasodik és kivel akar összeházasodni.
mivel 16 éves vagy ezért max 2 évet várnék a helyében, hogy nagykorú legyél, az jó olyan lélektani határnak... bár idősebb fejjel elvesztegetett időnek tartanám, mert nem valószínű, hogy örökre együtt maradtok, mivel ilyen fiatalok vagytok, és még túl kevés db. kapcsolatotok volt.
de ez kultúrafüggő is, gondolom.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!