Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a szexre? Mit csináljak hogy belemenjen?
Barátnőmmel már egy ideje járunk,nagyon jól megvagyunk meg minden,ő is meg én is még szüzek vagyunk viszont én már megőrülök mert már annyira kívánom őt és szeretkeznék vele hogy ááá,mikor talizunk és közel vagyunk egymáshoz mindig áll a farkam meg van hogy a képére is kivertem annyira megőrülök érte...elég magas,szép karcsú,formás alkata van,hosszú formás lábak,formás-feszes popsi,szélesebb csípő-keskeny derék,kissebb alma típusú cicik,nagy kék szemek,félhosszú barna haj,sportos típus mindig feszülős csőnaci,sportcsuka,póló,kapucnis pulcsi és mindig úgy feszülnek rajta a ruhák hogy szétvagyok már esve annyira jó lenne már ágybabújni vele és szeretkezni.
Ő tudja hogy én már csinálnám viszont ő még sajna nem biztos hogy készenáll rá...csókolózni,simogatni egymást mindig szoktuk szval így ruhán keresztül volt már petting meg 1x volt eddig hogy engedte a nadrágjába nyúljak és simogassam a punciját azt végülis ujjazás lett belőle ami bejött neki nekem meg főleg nagy élmény volt az egész főleg hogy láttam milyen tanga van rajta és full szexy volt még a levegő is "izzott" úgy éreztem de olyan jó lenne már több is mert így alig tudok más dolgokra koncentrálni emiatt...nemrég vettem egy doboz durex love-ot is az mindig a táskámban van ha úgy alakulna akkor legyen hisz elég fontos a védelem de úgy érzem a használatára még várnom kell:S:(
Annyira szeretem őt de olyan jó lenne ha rátudnám vezetni őt ezekre csak nem tudom hogyan kéne szerintetek?
18:53
Mégis mit kérdezzek?xD
Ő még nem áll készen rá ezt tudom...
Nyugi,nyugi,nyugi:-)
ha ujjazás volt, akkor már nem kell sokat várnod;-)tapasztalat...
amúgy pedig amit tehetsz: nagyon szenvedélyesen öleled, csókolod,simogatod, tudod úgy mikor nagyon elkap a hév...dicséred,h milyen gyönyörű,mondod,h megőrülsz annyira vágysz rá,és persze,h nagyon imádod...
sztem hamarosan célba érsz
22/L
18:56
Köszi remélem:)Ezeket szoktam mindig mikor nálunk vagy náluk vagyunk kettesben:)Csak azt se szeretném ha azt hinné én csak arra hajtok pedig nem csak ugye én is fiúból vagyok:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!