Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Melyek azok az óvszerek amik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyek azok az óvszerek amik sperma ölősek? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 18:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Ez kegyetlen.
2011. máj. 10. 18:36
 2/9 anonim ***** válasza:
miért kegyetlen, azt hiszed, nincs ilyen, mi?
2011. máj. 10. 18:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Durex ultra safe, vagy a Lifestyle ultra safe, most sajnos nem tudom hirtelen, de ultra safe van ráírva
2011. máj. 10. 18:43
 4/9 A kérdező kommentje:
Teljesen elpusztitja a spermát vagy fent áll ugyanugy a veszély csak kevesebb százalékban?
2011. máj. 10. 18:46
 5/9 anonim ***** válasza:
18:40! Eddig valóban nem tudtam, hogy létezik sperma ölő óvszer, de most, hogy a kedves kérdező kérdését elolvastam, arra jutottam, hogy ez tényleg egy kegyetlen dolog.
2011. máj. 10. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
a veszély sohasem lesz 0%-os, és kis mennyiségre igaz, nem akármennyire, gondolom amennyivel érintkezik
2011. máj. 10. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:

lifestyles ultra safe,dm-ben 550ft,ha jól tudom,legalábbis 7végén még annyi vt :)

am nem az összeset,de egy bizonyos %-át megöli.

2011. máj. 10. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Durex Hydrochloric Acid Completer Edition
2011. máj. 10. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Általánosabb választ mondok. Olvasd el az óvszer dobozán lévő leírást. A "spermicid" szót keresd, ez jelenti azt, hogy spermaölő anyaggal kezeltél a gumit.
2011. máj. 18. 15:56

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!