Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális aktus során mindig nagyon hamar megtelik a hólyagom. Miért van ez?
Figyelt kérdés
Már figyelek is rá, hogy ne nagyon igyak előtte.. de tök mindegy. És az a baj, hogy ez nem is vizelési inger, hanem tényleg pisilnem kell. Ez valami pszichés dolog, vagy más is van ezzel így?2011. máj. 10. 18:27
1/9 anonim válasza:
Gyorsabb pulzus --->>> Több a vesén átmenő vér --->>> Nagyobb a kiválasztott vizelet mennyisége.
3/9 A kérdező kommentje:
Ez ilyen egyszerű? De másnak (tapasztalataim alapján) nem reped szét a hólyagja egy menet alatt.:-/
Igen, szoktam. Aztán mégis 15-30 perc után már alig várom, hogy újra mehessek.. Van, hogy azért várom, hogy vége legyen, mert már annyira kell.
2011. máj. 10. 18:48
4/9 anonim válasza:
Első vagyok: igazság szerint csak egy kósza gondolat volt. :) Valószínűbb, hogy nem ezzel függ össze. Ha ténylegesen sok utána a vizeleted, akkor valami elindítja, illetve felgyorsítja a vizelet kiválasztódását.
5/9 A kérdező kommentje:
Azért köszi.:-) De tényleg nem tudom elképzelni miért van.. előtte órákig elvagyok, aktus előtt direkt pisilek, aztán secperc alatt fölgyülemlik 20 hektó vizelet.
2011. máj. 10. 19:04
6/9 anonim válasza:
fogalmam sincs, miért van ez. talán a mozgás, nyomás hatására? passz.
de a páromnál is ez van. igyekszik a fürdőbe, nem rögtön, de azért minél hamarabb. :/ :D
7/9 anonim válasza:
Általában nekem is kell sex után vizelnem de volt hogy nem kellet nem tudom mért van.
8/9 anonim válasza:
Én mindig pisilek előtte, különben van, hogy már fel sem áll, ha pisilni kell :D
Előtte, ha érzem, hogy kellhet mindig pisilek és utána nincs probléma, szerintem te is ezzel próbálkozz, hogy előtte kipréselsz mindent, amit csak tudsz
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!