Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem birom ki! Segitseg?!

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem birom ki! Segitseg?!

Figyelt kérdés

Na az van hogy 13 eves vagyok es mar nagyon szexelnek!

De ugy erzem h fiatal vagyok,de megis

:S

2011. máj. 10. 18:00
1 2 3
 11/21 szamo77d ***** válasza:

Ki kell bírnod, nincs mese! Annyira fiatal vagy még, tessék masztizni, attól megkönnyebbülsz egy kicsit. De

nem igaz, hogy 13 évesen már annyira gyötör a vágy, hogy

azt már nem lehet kibírni! Vedd elő a matek könyvedet és

garantálom, elmúlik a merevedésed!

2011. máj. 10. 18:46
 12/21 anonim ***** válasza:
18:05 ismét. Úgy értem, hogy ha egy koraérett típus vagy..hiszen biztos vannak olyan korodbeli fiúk akiknek ennél kisebb, de még nőhet. És azért ideális most, mert ha nagyobb lenne se csinálnál mást vele, csak masztiznál.
2011. máj. 10. 19:11
 13/21 anonim ***** válasza:

Ezzel szinte minden fiú így van, ez az élet első nagy átverése.

Csinálj egy naplót, hogy melyik nap hányszor sikerült, és az év végén összesítheted. Ha 1000-nél több jön ki évente, akkor jól fejlődsz. Egészségedre!

2011. máj. 10. 22:24
 14/21 jin ***** válasza:
miért igy irjátok ki ezt nem vágom:18:05???
2011. máj. 11. 01:38
 15/21 jin ***** válasza:
bocs h bele kérdeztem a topicod ba de azért irátok már ki miért??
2011. máj. 11. 01:38
 16/21 jin ***** válasza:
ja egyébként nem akarok bunkó lenni de a 6 válaszolo azt irta h senki se sexel 13évesen de hát ö is sexelt akkor
2011. máj. 11. 01:51
 17/21 jin ***** válasza:

de tényleg akármekkora várj még rá érsz

14/f

2011. máj. 11. 01:54
 18/21 anonim ***** válasza:

Jin, ne legyél már ilyen bunkó...Olvass, utána ugass! Nem azt írtam, hogy 13 évesen senki nem szexel, hanem azt, hogy aligha találna partnert magának. A gyengébb felfogásúak kedvéért: Egy 13 éves lány általában az 1 2 évvel nagyobbak között keresgél, szóval mondjuk egy 15 évessel képzeli el, vagy teszi meg. Semmi újat nem mondok azzal, hogy a lányok koraérettek. A 13 éves kissráchoz pedig korban egy 10 11 éves lány találna, de azéert ez mégis abszurdum lenne...Kivételek persze MINDIG vannak, de ezt már nem magyarázom...

Felfogtad, kedves 14F???

2011. máj. 11. 15:14
 19/21 anonim ***** válasza:

Ja és Jin: miután rádöbbentél, hogy mekkora marhaságot mondtál, kérlek (idézem):Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!

Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Üdvözlet

2011. máj. 11. 15:16
 20/21 jin ***** válasza:

off

kedves utolsó

a kérdéző maga se annyi!

légyszi használd az eszed

senki se tartja be mert csak itt tudja ezt feltenni!!

Hjaj

2011. máj. 11. 16:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!