Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Húsz éve házasok vagyunk, nekem töbször kell a szex, mikor nincs akkor megoldom egyedül. Miért nem tudok elélvezni mikor ketten csináljuk, ha én már aznap végeztem önkielégitést? Férfi vagyok .
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 17:15
1/6 anonim válasza:
azért mert csak az igazán fiatal embereknek megy hogy naponta többször bírják a dolgot! ;-)
29L
2/6 anonim válasza:
20 év sok idő, valamint az önkielégítéssel a legkönnyebb elélvezni. Valószínűleg a gond ott van, hogy ti már erősen begyakorolt pár vagytok, elmúlt az újdonság varázsa stb.stb.
Újítsatok rajta, új segédeszközök-pózok stb. Ha egy férfi nem tud elélvezni a párjával de önkielégítéssel igen akkor vagy a férfi túl idős már a naponta többszörihez :) vagy a feleségével már nem izgató.
3/6 anonim válasza:
Hatvan alatt minden férfi fiatal, megy az többször is egy nap! Az alanytól függ az állítmány. Hogy a nyelvtannál maradjunk.
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ha a párom tőbbet adna bele akkor tutti, hogy el tudnák élvezni .Már volt rá alkalom és mükődöt.De mit tegyek mindegyre mondjam neki ,hogy hogy csinálja ?
2011. máj. 12. 09:58
5/6 anonim válasza:
Erről nem szégyen bszélni.Igen mondd meg neki mit, hogy csináljon. Na persze nem bunkó módra. Amikor együtt vagyok a párommal (én 32/L, ő 44)ő is szokta mondani,hogy mit szeretne jobban, és persze a kedvére teszek, mert imádom látni amikor valami nagyon jól esik neki és ettől én is jobban beindulok. Úgyhogy bátran beszélj te is róla mit szeretnél! Sok sikert!!!
6/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre de mindig féltem hogy rossz néven vegye.Volt mikor beleadott mindent,mármint hogy engem izgassan , akkor minden OK.Kösz a vállaszt.
2011. máj. 19. 16:26
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!