Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Húsz éve házasok vagyunk,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Húsz éve házasok vagyunk, nekem töbször kell a szex, mikor nincs akkor megoldom egyedül. Miért nem tudok elélvezni mikor ketten csináljuk, ha én már aznap végeztem önkielégitést? Férfi vagyok .

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 17:15
 1/6 anonim ***** válasza:

azért mert csak az igazán fiatal embereknek megy hogy naponta többször bírják a dolgot! ;-)

29L

2011. máj. 10. 17:23
 2/6 anonim ***** válasza:

20 év sok idő, valamint az önkielégítéssel a legkönnyebb elélvezni. Valószínűleg a gond ott van, hogy ti már erősen begyakorolt pár vagytok, elmúlt az újdonság varázsa stb.stb.

Újítsatok rajta, új segédeszközök-pózok stb. Ha egy férfi nem tud elélvezni a párjával de önkielégítéssel igen akkor vagy a férfi túl idős már a naponta többszörihez :) vagy a feleségével már nem izgató.

2011. máj. 10. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
Hatvan alatt minden férfi fiatal, megy az többször is egy nap! Az alanytól függ az állítmány. Hogy a nyelvtannál maradjunk.
2011. máj. 10. 22:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Lehet hogy ha a párom tőbbet adna bele akkor tutti, hogy el tudnák élvezni .Már volt rá alkalom és mükődöt.De mit tegyek mindegyre mondjam neki ,hogy hogy csinálja ?
2011. máj. 12. 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Erről nem szégyen bszélni.Igen mondd meg neki mit, hogy csináljon. Na persze nem bunkó módra. Amikor együtt vagyok a párommal (én 32/L, ő 44)ő is szokta mondani,hogy mit szeretne jobban, és persze a kedvére teszek, mert imádom látni amikor valami nagyon jól esik neki és ettől én is jobban beindulok. Úgyhogy bátran beszélj te is róla mit szeretnél! Sok sikert!!!
2011. máj. 12. 17:33
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam erre de mindig féltem hogy rossz néven vegye.Volt mikor beleadott mindent,mármint hogy engem izgassan , akkor minden OK.Kösz a vállaszt.
2011. máj. 19. 16:26

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!