Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretkezés után még lehet gyúrni?
Figyelt kérdés
Mármint pontosabban az érdekelne ,hogy nem terheli e meg nagyon a szervezetem.2011. máj. 10. 16:34
1/12 cottoncutee válasza:
Persze, akkor még nagyobb élvezettel lehetsz izmosabb;)
2/12 anonim válasza:
Hát, én utána pár óráig még eléggé kába vagyok... De ha te bírod, nyugodtan menj. De azt ajánlom ne közvetlenül utána, hanem pihenj kicsit, egyél-igyál és utána.
3/12 anonim válasza:
Ja, én is mindig utána állok neki rétest csinálni.
4/12 anonim válasza:
nekem mindig nagyon fáj utána a popsim 20/F
6/12 anonim válasza:
A tesztoszteron szinted lecsökken, a fizikai aktivitásod és az erőd befolyásolja a tesztoszteron. Lehet gyúrni, de nem biztos hogy olyan jól fog menni az edzés.
7/12 A kérdező kommentje:
ezen mit nem lehet érteni ???? :D
volt egy szex napközben és utána kondizni akartam volna ,de ilyen eset még nem volt, hogy ez a 2 dolog egymás után és gondoltam megkérdezem hogy megterhelő e ez a szervezetem számára...
2011. máj. 10. 18:18
8/12 kovpet válasza:
A gyurma és a kardió megy együtt simán :)
9/12 anonim válasza:
Krumplis-tésztát, mindenképpen.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!