Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Terhesség alatti sex? Bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhesség alatti sex? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Van egy kisfiam, és most vagyok 4 hónapos terhes.A férjem mindig szexelni akar, de nekem a fáradtságtól és a terhességtől semmi kedvem.Másnál is így van ez?

Csak értelmes válaszokat kérek!!!

2011. máj. 10. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok, fáradtan, és nem is tudom elengedni magam, mert féltem a babát...

3 hónapos km

2011. máj. 10. 15:04
 2/5 anonim válasza:
én 22hetet töltöttem most.nekem/nekünk lenne kedvünk alapból,de nagyon félünk hogy valami baj történik és ártunk a babának.ezért mivel nem tudom elengedni magam nincs is annyira kedvem...pedig jó lenne...ha nem lenne ez az örökös félelem mert ezáltal a kedv is elmegy sajna:(((((
2011. máj. 10. 15:25
 3/5 anonim ***** válasza:

terhesség alatt, ha minden rendben van, teljesen nyugodtan lehet szexelni akár végig is

mondjuk arra vigyázzon a pasi, hogy a hasadra ne tehénkedjen rá, de hát ezt pozicióval is lehet kiküszöbölni

amúgy max a 6. hónap után igényel nagyobb odafigyelést, de én még olyat is hallottam, hogy ha a vége fele van szex, könnyebben megindul a baba, és a tágulás is jobban megy

valószínűleg mert orgazmus során olyan hormon szabadul fel, ami a hüvely és méh tágulását/összehúzódásait előidézi

de amíg a méhnyakdugó a helyén van, addig úgyse lesz baj egyébként!

de amúgy ahogy érzed, erőltetni nem szabad ha fáradt vagy, nincs kedved, de félni nincs mitől, nem árt a babának

2011. máj. 10. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor marad a cumi vagy a kézimunka :)

Egyébként biológiai akadálya nincs a terhesség alatti szexnek, inkább próbálj meg meghittebb légkört teremteni egyik estére, a gyereket meg passzold le a nagyihoz.

2011. máj. 10. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a 18-30. hétig bújtunk össze, csináltuk volna többet is, de a 18. hétig rossz helyen volt a méhlepény, a 30. héten meg jóslóim lettek(nem volt köze a sexhez, az államvizsgák miatt jött ki), és megrövidült a méhnyak, így most le vagyunk tiltva már a szülésig(illetve utána még 6 hétig)...A bébibogyónak nem lesz baja, ha egészséges a terhesség, de azért kérdezd meg az orvosod. Ha meg nem kívánod, akkor hagyd a fenébe, a férjednek ezt meg kell értenie!Amíg nekünk nem szabadott, addig megoldottuk máshogy..bár én ugye kívántam/kívánom...

33+4 hkm

2011. máj. 11. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!