Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl korán elmegyek ha barátnőm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl korán elmegyek ha barátnőmmel szexelek. :S önkielégítésnél is nagyon hamar, maximum másfél percet birok, ezt tudom kicsit tovább tartani, de szexnél ha partneremnek beteszem 5-10 "ki-be" után elmegyek. Valaki megtudja mondani hogy tudnám tovább?

Figyelt kérdés
Lehet ennyire durva korai magömlés? :S :S és fiatal vagyok de ha feláll is nem kőkemény, kicsit puhának érzem :S mitől lehet?
2011. máj. 10. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
irj rám pw ben és segítek.
2011. máj. 10. 13:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező. A korai magömlést maszturbálással érdemes átformálni. Érdemes úgy nyújtani, hogy közben gondolsz valami teljesen más (nem szexszel kapcsolatos dologra.) Így szép lassan lehet kinyújtani a dolgot. Ami még segít és technikai eszköz, az a péniszgyűrő. Teljesen kemény lesz a péniszed és késlelteti a magömlést. Szexboltokban kapható.

Dorothy, szexológus

2011. máj. 10. 13:50
 3/4 anonim ***** válasza:

A masztinál lehet késleltetni az elfojást. ha masztizol és érzed h jon hagyd abba 1 perc re vagy 30 sec re és ezt csináld tobszor és ha így fogsz masztizni akkor sokáig fogod bírni mert megszokod elobb utobb a késleltetést.

Elso voltam

2011. máj. 10. 13:53
 4/4 Kuko válasza:
Így van.Igazából az lenne a helyes ha jön akkor jöjjön.De mi ezt pasik cikinek tartjuk.Sokáig nekem is ilyen problémáim voltak sőt vannak még ilyenek amikor annyira kívánjuk egymást.De amit mondtak itt elöttem amikor érzed, hogy elfogsz menni az elött egy kicsivel hagyd abba addig nyalogasd a barátnőd nyakát vagy vedd ki a nemi szervered és nyalogasd a hasát/punciát.Stb találd fel magad ügyes gyerek vagy te:)
2011. nov. 16. 16:43

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!