Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 feletti nők is szoktak masztizni?
Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 13:06
2/8 anonim válasza:
Szerintem igen, csak nem verik nagy dobra.
3/8 anonim válasza:
"Szerintem" meg "mindenki"
Na de konkrétan, van itt egy 50-es hölgy aki kerek-perec azt mondja, hogy IGEN vagy NEM?
4/8 anonim válasza:
ost februárban mikor sielni voltunk, a szállodában gyanús hangok jöttek a szomszéd szobából, gondoltam kimegyek a teraszra átkukkolok!
:D
Mit látok, ég a szomszéd szobában a villany, 60 körüli pár nő tagja fekszik az ágyon, és ezerrel simogatja az összzárt combjai közt a szőrös punciját!
Na, ezt sem gondoltam volna...
:D
28F
8/8 anonim válasza:
De kilóban azért 50 felett vagy, ugye?! :-DD
(mert akkor rád is vonatkozott a kérdés)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!