Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek mekkora a csiklótok izgalmi állapotban?
Sziasztok!
Tehát azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a csiklótok, és mennyivel lesz nagyobb, ha felizgultok/izgatják?
Nem feltétlenül mm-ben kérem a választ, hanem valamihez hasonlítva is jó. Pl valaminek a magjához, vagy valamilyen zöldség/gyümölcs méretéhez.
Csak a normális válaszolókra vagyok kíváncsi.
Kort is írjatok légyszi.
Köszönöm a választ, ment a pont!
Kár, hogy még csak egy lány válaszolt.
A töbiek ennyire zárkózattak, hogy nem válaszolnak?
A kérdés nem csak a tizen-huszonévesekhez szól! ;-)
Nekem is borsószem nagyságú, és nem nagyon változik a mérete.
20/L
Nálam is olyan borsoszem nagyságú
18/L
nekem picike nyugalmi állapotba:)) de ha fel vagyok izgulva akkor elegge megnagyobbodik. olyan 2 borso nagyságú:)) Csajok s akinek kicsi s nemnagyon nol meg akkor nehezebben érik el az orgazmust vagy az nem fugg vele ossze?
27L
írtam, hogy az enyém kicsi.
nagyon hamar elérem az orgazmust, szerintem a méret és az orgazmuskészség nem függ össze.
Kedves 21:11-es!
Írtad, hogy neked nagyon nagy. Pontosabban mekkora? Ha felizgulsz, akkor mégnagyobb lesz, vagy csak keményebb?
Ha kínos neked a téma, akkor kérlek szépen, hogy írj privát levelet.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!