Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy barátom akiért aggódok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy barátom akiért aggódok! Szeretném kikérni a ti véleményeteket, hogy le beszélhessem a butaságairól! Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! egy kedves barátnőmről lenne szó aki olyan fafejű... a lényeg, hogy a párjával nem megfelelően védekeznek és erről szeretném lebeszélni... most egy másik kapcsolata van így hívjuk az előző pasiját '-nem a másikat 2-nek..így érthetőbb lesz! Na szóval az 1 fiúval együtt volt 1 évig eleinte gumival védekeztek...aztán kérdeztek ismerősöket ,neten érdeklődtek másféle "védekezési módszerről" találtak is és csinálták is...a csaj azt mondja h létezik olyan h a menstruáció előtt és után kell sexelni (mikor a csávó is bele micsodázik xD) mert akkor tuti nem lesz gyerek..nah így is csinálták sokáig..nem is olt elvileg semmi..de kitudja...vége lett az 1 számú palival ..hamar jött egy másik akivel gondolom úgyan így csinálják...elvileg nagyobb az esély a terhességre szerintem...én ilyen hülyeségekben nem hiszek amiben ő...de az legjobb h annyira bebeszélték magukba h nem lesz semmi h már bármikor máskor is amenszesz előti utáni napok..is csinálják.. nagyon merészek..és erre kérnélek titeket h segítsetek..leakarom beszélni a helytelen védekezésről..nem akarom h baj legyen vele!!!Ha vanilyen mód..h lehet már pedig elvileg lehet) bizonyo snapokon így csinálni akkor írjatok nyugodtan..nézzük kinek mi a véleménye!de én úgy gondlom kitudja mikor.... meg lesz ennek a bőjtje! Ha tudtok bizonyítékos leírás is küldthetek!saját tapasztalat stb!:) bocsánat az idóta megfogalmazásért :D köszönöm nektek :)
2011. máj. 10. 12:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ilyen ember a saját kárán tanul. Majd ha beüt a krach, észhez tér. Nem neked kell foglalkoznod ezzel, akármilyen jó barátnőd, és akármennyire aggódsz érte.
2011. máj. 10. 12:48
 2/8 anonim válasza:

[link]

gondolom erre gondoltál a mensi dologgal.A naptár módszert sokan használják,valakinek be is jön,de nem épp a legbiztonságosabb.Nem tudom mennyi idős a barátnőd,de ha fiatalabb végképp nem,mert ha nem állt még be neki a ciklus,akkor teljesen fölösleges,mert nem lehet kiszámolni.Meg amúgy is van akinek élete végig ingadozik.

2011. máj. 10. 12:53
 3/8 anonim válasza:

az előző a naptár módszerrel én voltam.

Kiegészítés:próbáld rábeszélni vagy gumira,vagy fogamzásgátlóra.

Az a baj,hogy nagyon nem tudsz rá majd hatni,erre magától kell rájönnie,hogy butaság amit csinál.

2011. máj. 10. 12:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Majd rádöbben,az abortuszon..amit persze nem a pali fog fizetni XD
2011. máj. 10. 12:55
 5/8 anonim ***** válasza:

Errefelé úgy nevezik ezt, hogy a számolós módszer. (A mensi után egy pár napig lehet szexelni, úgy, hogy a lányba mész el, azután következik a peteérés, azalatt nem. Ezután a mensi előtt is lehet egy pár nap) Nyilván a módszer nem veszélytelen, amikor elkezded élni a szexuális életedet, gondoskodni kell közösen a védekezésről. Óvszer, tabletta, spirál, hüvely tabletta stb.

Gondolkoztunk a gyerekvállaláson, nem védekeztünk, nem számoltunk, csak durr bele. Azt hiszem a 2. próbálkozásnál már sikerült is.

2011. máj. 10. 12:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Honnan tudod,hogy a második próbálkozásnál?

Havonta szexeltek?:O XD

2011. máj. 10. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:

A módszer működik ha másodperc pontos a menszesze és semmi különleges nem történik amit úgy szint kétlek szóval baromság. Ezek a módszerek 23-24 körüli embereknek vannak akiknek van állása és nem lesz gond ha teherbe esik a nő. Amúgy szerintem van olyan óvszer ami jobb érzést nyújt mint anélkül! És azt is elmesélheted neki, hogy például az aids és más szép betegségek tünetei később jelentkeznek. Vannak olyan nemi betegségek is amelyeket az egyik fél csak hordoz és nem lesznek tünetei csak a másik félnél.

Tipp: Durex: Pleasuremax, Mentolos, esetleg Banános!

2011. máj. 10. 16:28
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!!!! Rendesek vagytok!! a csaj 18 éves... szal 17 évesen kezdte a baromságait...és jól tudom h nem pontosan jön meg neki..mivel mesélte h beszart h későn jött meg..de mondtam azt is neki h az egy dolg h megjön..mert ha terhes vagy akkor is megjöhet!(élő példám volt rá..közös ismerősünk) és nem hiszi el! De nektek köszönöm h írtatok!!!:):):)
2011. máj. 11. 10:18

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!