Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy barátom akiért aggódok! Szeretném kikérni a ti véleményeteket, hogy le beszélhessem a butaságairól! Ti mit gondoltok?
gondolom erre gondoltál a mensi dologgal.A naptár módszert sokan használják,valakinek be is jön,de nem épp a legbiztonságosabb.Nem tudom mennyi idős a barátnőd,de ha fiatalabb végképp nem,mert ha nem állt még be neki a ciklus,akkor teljesen fölösleges,mert nem lehet kiszámolni.Meg amúgy is van akinek élete végig ingadozik.
az előző a naptár módszerrel én voltam.
Kiegészítés:próbáld rábeszélni vagy gumira,vagy fogamzásgátlóra.
Az a baj,hogy nagyon nem tudsz rá majd hatni,erre magától kell rájönnie,hogy butaság amit csinál.
Errefelé úgy nevezik ezt, hogy a számolós módszer. (A mensi után egy pár napig lehet szexelni, úgy, hogy a lányba mész el, azután következik a peteérés, azalatt nem. Ezután a mensi előtt is lehet egy pár nap) Nyilván a módszer nem veszélytelen, amikor elkezded élni a szexuális életedet, gondoskodni kell közösen a védekezésről. Óvszer, tabletta, spirál, hüvely tabletta stb.
Gondolkoztunk a gyerekvállaláson, nem védekeztünk, nem számoltunk, csak durr bele. Azt hiszem a 2. próbálkozásnál már sikerült is.
Honnan tudod,hogy a második próbálkozásnál?
Havonta szexeltek?:O XD
A módszer működik ha másodperc pontos a menszesze és semmi különleges nem történik amit úgy szint kétlek szóval baromság. Ezek a módszerek 23-24 körüli embereknek vannak akiknek van állása és nem lesz gond ha teherbe esik a nő. Amúgy szerintem van olyan óvszer ami jobb érzést nyújt mint anélkül! És azt is elmesélheted neki, hogy például az aids és más szép betegségek tünetei később jelentkeznek. Vannak olyan nemi betegségek is amelyeket az egyik fél csak hordoz és nem lesznek tünetei csak a másik félnél.
Tipp: Durex: Pleasuremax, Mentolos, esetleg Banános!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!