Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 24 évesen még sosem volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

24 évesen még sosem volt hüvelyi orgazmusom!? Mitől lehet? Hogyan tudnék rajta segíteni? Más is küzd ilyen problémákkal?

Figyelt kérdés
2011. máj. 10. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:

Nekem csak csikló van, pedig elmúltam 24.

Na és? Élvezed a szexet vagy sem?

Ez a csikló meg hüvely, meg g-pont meg r-pont izéket csak a média sugározza az emberek fejében.

2011. máj. 10. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:
33%
Sugárzó média van a fejemben?Bebaszna.
2011. máj. 10. 12:14
 3/8 anonim válasza:

Szia.Tudom le fogtok szólni,mert csak 18 vagyok,de gondoltam írok én is.Nekem sem volt még,bár én még azt mondják "bele tanulhatok":D

Beszélgettem erről a mostoha anyámmal,neki például csak a kislánya megszületése után lett orgazmusa,és az is csak orálisan,illetve izgatásra.Ő is azt mondja,hogy élvezi a szexet így is.

Lehet,hogy pszichés okai vannak,ha nagyon zavar,akkor menj el vele dokihoz.

2011. máj. 10. 12:47
 4/8 anonim válasza:
0%

Én 18 éves vagyok, 1 honapja élek nemi életet, és most hétvégén végre megvolt az elsö hüvely orgazmusom. Kegel gyakorlatokat ajànlom-az a pàrodnak is jo :)

Nekem ugy megy hogy, vagy a penetràcio szögén vàltoztatok valamilyen poziciovàltoztatàssal, vagy szorosan magamhoz ölelem, akàr misszionàrius akàr lovaglopozban.:) De Kegel az kell! :) Remélem tudtam segiteni.

2011. máj. 10. 12:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Sziaa:) én nekem sem volt még..d enagyon szeretném éreni milyenlehet :D:D:D
2011. máj. 10. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: ma 12:48

Volt már csikló orgazmusod?Honnan veszed,hogy hüvelyorgazmusod volt?

2011. máj. 10. 13:00
 7/8 anonim válasza:

Szia 12.48-as vagyok.

Igen volt màr csiklo orgazmusom is elég sok, és teljesen màs érzés volt, ezért tudtam megkülönböztetni. A csiklo orgazmus nekem kicsit intenzivebb, élesebb öö nemtudom hogy ez igy érthetö-e. Mielött a hüvelyi orgazmusom volt, egy az hogy màs helyen volt, tehàt éreztem, hogy a hüvelyfalam van ingerelve és nem a csiklom, és az orgazmus maga hosszabb volt mint a csikloorgazmus, de nem olyan erös (de nagyon élvezetes ettöl függetlenül) :)

Remélem érthetö a vàlaszom.

2011. máj. 10. 13:23
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem ugy megy hogy, vagy a penetràcio szögén vàltoztatok valamilyen poziciovàltoztatàssal, vagy szorosan magamhoz ölelem, akàr misszionàrius akàr lovaglopozban.:)

Most akkor hogyan sikerült elérned a hüvelyit?

2011. máj. 10. 13:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!