Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk és Lányok! Milyen előnyei...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk és Lányok! Milyen előnyei és hátrányai vannak a porszívós önkielégítésnek?

Figyelt kérdés
Várom a tapasztalatokat és személyes véleményeket :) 20/L
2011. máj. 9. 23:33
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%
A mákdarálós jobb.
2011. máj. 9. 23:37
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer bedugtam egy 1600W-os porszívó csövébe a fütyköst,alacsony fokozaton.Felejthetetlen volt,többet soha nem csinálok ilyet.22/F
2011. máj. 9. 23:38
 3/29 anonim ***** válasza:
90%
Erről egy stand up comedys szállóige jutott eszembe. Tudod, ez kb olyan lehet, mint reszelővel recskázni. Kicsit jó, de inkább szar.
2011. máj. 9. 23:50
 4/29 anonim ***** válasza:
66%
Ha egy kicsit erôsebre kapcsolod Szííívást, nagyob èlvezetre szàmithatsz, még az agyad is kiszivja, de szerintem màr råjöttél.
2011. máj. 9. 23:51
 5/29 anonim ***** válasza:
69%
Ha sunádba dugod maxon, szépen kifordítja és labdázhatsz a petefészkeiddel ahogy fityegnek. Nagyon cool, próbáld ki.
2011. máj. 9. 23:55
 6/29 A kérdező kommentje:
Végülis én egyszer próbáltam ki de akkor is úgy, hogy nylon harisnyán keresztül szívattam a csiklóm és felejthetetlen érzés volt :)
2011. máj. 9. 23:58
 7/29 anonim ***** válasza:
ma 23.50 vagyok ismét. Am. lehet, h csak én vagyok ilyen paranoiás, de amellett, h eleve abnormális öltetnek tűnik, ha szerencsés vagy még vmi fincsi kórságot is összeszedhetsz. Nem mintha tripperes lenne a porszívócső, csak azzal azért mégis port, piszkot, szutykot szokás takarítani.
2011. máj. 9. 23:58
 8/29 anonim ***** válasza:

Próbáld ki és írd meg milyen volt! Lehetőleg valami Makita ipari porszívóval! ;-)

Vagy összedobhatsz valami pneumatikus cuccot egy bazi nagy kompresszorral, néhány szeleppel és munkahengerekkel... jobban tud majd az szívni-fújni, mint egy sima rakéta porszívó...

2011. máj. 9. 23:59
 9/29 A kérdező kommentje:
Ne legyetek már ilyen fínnyásak egyszer élünk minden hülyeséget kikell próbálni egyszer :) Szerintem ez még belefér :)
2011. máj. 10. 00:01
 10/29 anonim ***** válasza:
94%
Nekünk van kompresszorunk és munkahengerünk is:D Csak csiklóm nincs basszátok
2011. máj. 10. 00:14
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!