Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1 hete szedi a fogamzásgátlót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 hete szedi a fogamzásgátlót a barátnőm. Bele élveztem. Lehet terhes?

Figyelt kérdés
barátnőm 1 hete kezdte mikor meg jött neki már elmúlt ma szexeltünk, és bele élveztem. A gyógyszer szerint első naptól védett. Lehet terhes mégis?
2011. máj. 9. 22:31
 1/10 anonim ***** válasza:
9%
nem tudom
2011. máj. 9. 22:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tájékoztató azt írta, akkor nem.
2011. máj. 9. 22:33
 3/10 anonim ***** válasza:
50%
Nem,nem és nem.
2011. máj. 9. 22:37
 4/10 anonim ***** válasza:
75%

Ne irjatok badarságokat.

Attol, hogy a könyv azt irta még lehet terhes szervezet függő. De nem feltétlenül lessz terhes ne izgulj kevés az esély rá :D

Én is elmentem benne 1 hét után és nem lett terhes :D

Warezka 19/F

2011. máj. 9. 22:46
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

"1 hete szedi a fogamzásgátlót a barátnőm. Bele élveztem. Lehet terhes?"

A fogamzásgátlóba élveztél?

2011. máj. 9. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
a gyogyszert szakemberek készitették.bizonyára ellenörzött termék .és hát ugye erre van kitalálva.én is féltem,de ne aggodj nem lesz baj.
2011. máj. 10. 00:46
 7/10 napietus ***** válasza:
meg kéne nézni a betegtájékoztatót (előtte kellett volna, de mindegy). van amelyik gyógyszer rögtön véd, van, amelyik 2 hét, van amelyik egy hónap után. barátnőd analfabéta egyebként? ha igen, olvasd fel neki...ha az a gyógyszer nem első naptól véd, akkor hívja fel a nőgyógyászát, aki felírta neki, és kérdezze meg tőle, hogy ilyenkor mit lehet tenni. fog segíteni, hozzá van szokva...
2011. máj. 10. 10:09
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivel semmi sem 100%-os, nyilván lehet, hogy teherbe esik. Az már más kérdés, hogy ennek mekkora az esélye.

Az én dokim 15 nap kiegészítő védekezést javasol.

De annyit árulj már el nekem: MIÉRT NEM ELŐBB KÉRDEZEL? UTÁNA CSELEKSZEL? Most már nem mindegy?...

2011. máj. 10. 10:36
 9/10 anonim ***** válasza:

CSAK 3x lettem terhes fogamzásgátló szedése mellet

3 különböző szert is szedtem de nem használt pedig kivártam 2 hónapot mindegyik esetben :-(

nekem az injekció jött be amióta azt kapom nincs gond

szerencsére.-))

2011. máj. 10. 10:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Az én gyógyszerem 1 hónap után biztosított teljes védettséget, előtte kiegészítő védekezés kellett..de ez, ahogy azt előttem többen leírták, benne van a tájékoztatóban. Olvassátok el. Remélem a tietek az első tabi beszedésétől védelmet nyújt, különben baj van....
2011. máj. 11. 09:28

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!