Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a barátnőm össze-vissza nedvesedik be?
Leirom mi történt úgy talán könnyebb megérteni. Egy hete kezdődött...mivel a barátnőm nem jár iskolába több ideje van "mindenre"(nem bizok meg benne)
az érdekesség az, hogy múlt hét csütörtök este együttvoltunk még annyira nem is voltam kiakadva higy nem nedves de elmentem benne. péntek este is eggyütt voltunk de megint nem volt nedves...szombaton reggel korán jött hozzám...este megint volt egy kis akció és nem volt megint semmi probléma(persze mindig elmegyek benne mert babát tervezünk)ugyan ez volt vasárnap is...este megint volt akció. és most jön az érdekesség:kipróbáltam azt hogy mi van akkor ha délelőtt is eggyütt vagyunk...ma(hétfőn) itthon maradtam és reggel korán jött hozzám. megint szeretkeztünk és nagyon nedves volt...délután rávettem hogy feküdjön le velem és akkor már nem volt nedves :(
Szóval én azt gondolom hogy 1hete megcsal engem délelőttönként és ezért nem nedves.Persze még a puci illata is más volt múlt hét csüt., pénteken meg vasárnap...a csütörtöki meg a pénteki inkább hasonlitott a maira(amikor elmentem benne). Ezért kérek valami tanácsot vagy segitséget hogy buktathatnám le vagy hogy hihetném azt el neki hogy tényleg nem csal meg
te jó ég, mi lenne ha kicsit bíznál benne ember... hogy akarsz vele babát úgy, hogy azzal gyanúsítod, hogy megcsal... így semmi értelme...
amúgy lehet van valami fertőzése vagy nőgyógyászati problémája, azért nem nedvesedik úgy...
vagy nem zgattad fel jól vagy eléggé amikor este voltál vele... még ha lett volna mással is délelőtt, ha egészséges ugyanúgy benedvesedne neked :P ha jól izgatod
reggel/délelőtt én is mindig nedves vagyok, van, hogy reggel úgy kelek fel, h tocsogok... de estére meg semmi, este/éjjel csak akkor nedvesedek be, ha már maga az aktus folyik, ha már bennem van... de pl ha csak masztizok van, hogy fél-1 óra után van csak látható jele... ne keress ebben semmi összefüggést, ilyen az ember szervezete... de ha ennyire nem bízol benne, egyszer lepd meg egy délelőtt...váratlanul állíts be, és akkor megbizonyosodhatsz
21/L
Jézusom ember....
Nem nedves de beléhatolsz és beleélvezel?
Nem lehet, hogy nem izgatod fel, és azért nem nedves, mert erre nem szánsz időt? A sex munka számotokra, mert csak a babára hajtotok.
Én mondjuk nem lennék büszke arra, hogy száraz puncit nyomatok tele.
Mi lenne ha megpróbálnád felizgatni? Semmi képen ne csináljatok gyereket. Minek?
Miért nem kérdezed meg, hogy miért nem megy? Ahelyett, hogy egyből ezzel traktálod: "megcsalsz", eszedbe sem jut, hogy te vagy a béna?
hát te hülye vagy.
azonnal tegyél le a gyerek projektről, mégis hogy akarsz MAGADRA alapozni egy családot ilyen aberrált hozzáállással????
Szegény barátnőd, te jó ég.
most megmondom, hogy ennek csúnya válás lenne a vége.
Igazi majom vagy.
Egy önbizalomhiányos, töketlen, szívtelen robot.
Aki azt hiszi, érett az apaságra.
menj vissza szépen a homokozóba és majd ha felnőttél, akkor tervezgess babát...
Nem értem miért lenne összefüggés aközött, hogy nem nedvesedik be rendesen, és aközött, hogy megcsal.
Ha meg is csalna, éppúgy benedvesedne, ha veled van, akkor is.
De így működünk, nálatok is előfordul, hogy nem áll fel, pedig jó lenne, nem? Csak rendesen fel kell izgatni a barátnődet. Am úgy ennek lelki okai is lehetnek. Pl nap végére már elfáradt, és nehezeben tud koncentrálni rád. Ezer más oka lehet, de neked pont a leglogikátlanabb jutott eszedbe.
És lehet, hogy tényleg nem kéne babát tervezni ilyen háttérrel, hogy ennyire nem bízol meg benne. Mi lesz majd, ha túlóráznia kell a munkahelyén, vagy később ér haza? Akkor is biztos megcsal... Ennyire bizalmatlanul nem lehet együtt élni valakivel.
Meg kéne tanulnod megbízni benne, és ha nem adott már rá okot korábban, hogy bizalmatlan legyél vele, akkor igazán nem értem, hogy miért nem vagy képes bízni szegény lányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!