Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek keressek mást is,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek keressek mást is, ha igen hol? Többi lent!

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy barátnőm ő velem egykorú. A kapcsolat kicsit megromlott szex téren. Már nem akarja valami sűrűn és akkor is csak pár perc erejéig. Nem akarok elszakadni tőle mert régóta együtt vagyunk. Keressek valakit ennek a hiányok pótlására ?? Hol találhatok. Kérlek titeket a normális segítőkész válaszokra :D 19/F
2011. máj. 9. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
18/F
2011. máj. 9. 22:27
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne azért maradj vele, mert régóta együtt vagytok.

Ha úgy érzed, hogy számodra nem elég, amit Ő adni tud-akar, és a beszélgetés sem segít, akkor beszéld meg vele, hogy nem megy tovább, és úgy keress mást, hogy nem vagytok együtt.

Ne csald meg!!!

Hihetetlen mély és fájdalmas sebeket tud ejteni az ember lelkén az ilyesmi.

2011. máj. 9. 22:32
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat.

Csak szeretem és ez nem jó vele ezért lenne jó akivel a szex is meg lenne.A beszélgetés ezen tényleg nem segítette :S

2011. máj. 9. 22:36
 14/22 anonim ***** válasza:

No lehet én vagyok a hülye, de szerintem 15-20 perc az tök rendben van. Hiszen ismeritek egymás testét, tudjátok, hogy kell a másikat felhevíteni, és eljuttatni a csúcsra.

Most lehet engem osztani, de szerintem a 20 perc tök oké.

29/L

2011. máj. 9. 23:00
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha már rögtön megcsalni akarod, akkor nem szereted.... Inkább hagyd ott. A problémára nem ez a megoldás, és ha a szex nem jó, ott a kapcsolattal vannak gondok, a szex "hiánya" úgymond annak már csak következménye. Mondjuk nem tudom mennyi az a nem sűrűn akarja. Meg lehet stresszes is, vagy már irántad nem érez úgy, csak a megszokás tartja össze a kapcsolatot, stb.
2011. máj. 9. 23:36
 16/22 anonim ***** válasza:
Latod itt a gond, mint altalaban a legtobb ferfival meg csajjal is igazabol. Az hogy mast keresel az mire jo? Plane ha mellette. Ha nem mukodik nem mukodik. Ennyi. Szakitsatok lepjetek tul rajta es keress olyat aki nem csak 20 percig akar szexelni. Amugy sztem is tok oke a 20 perc, nem jo az sem ha minden aktus 2 oras...Te milyen hosszu aktusokat szeretnel egyebkent???
2011. máj. 10. 09:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi megtisztelő válaszokat.

Természetesen nem mindig több órás aktusra van szükségem de hetente két hetente beleférne 1 45-60 perces szeretkezés szépen romantikusan előjátékkal minden.

2011. máj. 10. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:
ez aztán létfontosságú dolog úgy látom...nem gondolsz abba bele h ez megcsalásnak számyít.....
2011. máj. 10. 13:34
 19/22 A kérdező kommentje:
Mi számítana már megcsalásnak ne is haragudj ?? Az, hogy ide irok ?? :O
2011. máj. 10. 18:52
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem Te már nem vagy szerelmes a barátnődbe. Ha az lennél, fel se merülne benned, hogy megcsald. Mondjuk azok alapján, amit leírtál, az ő oldaláról is kihűlhetett a dolog. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, de nincsenek ilyen problémáink. Amúgy sem a szex tartja össze a kapcsolatunkat, szóval akkor is együtt lennénk, ha pl. a barátomnak soha többé nem állna fel pl. valami betegség miatt...

Amúgy arra esetleg gondoltál már, hogy megkérdezd tőle, miért változott meg így? Nálunk is van olyan, hogy a barátom túl fáradt, stresszes, de ezek valós dolgok, és meg is szoktam érteni. Viszont ha folyton ez van, akkor valószínűleg a barátnőd se kíván Téged ugyanúgy, és ezt meg kéne beszélnetek. Ha kihűlt a szerelem, akkor felesleges megszokásból együtt maradni, és esetleg megcsalással olyan fájdalmat okozni a másiknak, amit évekig nem hever ki. Fiatalok vagytok, régóta együtt vagytok, szép volt, jó volt, de ha már nincs meg a tűz, akkor el kell engedni a másikat, hogy megtaláld azt, akinél sose múlik el a szerelem.

20/L

2011. máj. 17. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!