Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek keressek mást is, ha igen hol? Többi lent!
Szia!
Ne azért maradj vele, mert régóta együtt vagytok.
Ha úgy érzed, hogy számodra nem elég, amit Ő adni tud-akar, és a beszélgetés sem segít, akkor beszéld meg vele, hogy nem megy tovább, és úgy keress mást, hogy nem vagytok együtt.
Ne csald meg!!!
Hihetetlen mély és fájdalmas sebeket tud ejteni az ember lelkén az ilyesmi.
Köszönöm a válaszodat.
Csak szeretem és ez nem jó vele ezért lenne jó akivel a szex is meg lenne.A beszélgetés ezen tényleg nem segítette :S
No lehet én vagyok a hülye, de szerintem 15-20 perc az tök rendben van. Hiszen ismeritek egymás testét, tudjátok, hogy kell a másikat felhevíteni, és eljuttatni a csúcsra.
Most lehet engem osztani, de szerintem a 20 perc tök oké.
29/L
Köszönöm az eddigi megtisztelő válaszokat.
Természetesen nem mindig több órás aktusra van szükségem de hetente két hetente beleférne 1 45-60 perces szeretkezés szépen romantikusan előjátékkal minden.
Szerintem Te már nem vagy szerelmes a barátnődbe. Ha az lennél, fel se merülne benned, hogy megcsald. Mondjuk azok alapján, amit leírtál, az ő oldaláról is kihűlhetett a dolog. Mi 3,5 éve vagyunk együtt, de nincsenek ilyen problémáink. Amúgy sem a szex tartja össze a kapcsolatunkat, szóval akkor is együtt lennénk, ha pl. a barátomnak soha többé nem állna fel pl. valami betegség miatt...
Amúgy arra esetleg gondoltál már, hogy megkérdezd tőle, miért változott meg így? Nálunk is van olyan, hogy a barátom túl fáradt, stresszes, de ezek valós dolgok, és meg is szoktam érteni. Viszont ha folyton ez van, akkor valószínűleg a barátnőd se kíván Téged ugyanúgy, és ezt meg kéne beszélnetek. Ha kihűlt a szerelem, akkor felesleges megszokásból együtt maradni, és esetleg megcsalással olyan fájdalmat okozni a másiknak, amit évekig nem hever ki. Fiatalok vagytok, régóta együtt vagytok, szép volt, jó volt, de ha már nincs meg a tűz, akkor el kell engedni a másikat, hogy megtaláld azt, akinél sose múlik el a szerelem.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!