Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Remélem jó helyre írok. Röviden és tömören: hamar felállok! Mi a teendő ilyenkor? Lent.
"Szüz" vagyok még. Valamikor naponta, de valamikor 3 naponta elégítem ki magam. Szoktam "játszadozni" a lányokkal, ölelgetni egymást, kiszivni a nyakukat, de amint átölelem már fel is állok szinte... ez eléggé zavaró, mert figyelnem kell, hogy ne érezzék meg. Mit tudnék csinálni??
1x/F
Ez azt jelenti hogy jól működik a faszod.
Ha az ilyen intim ingerekre nem állna fel az azt jelentené hogy vmi probléma van a szervezetedben(impotencia és társai)vagy esetleg a saját nemed iránt vonzódsz.
Minden normális férfinak "feláll" az ilyen helyzetekben.Ugyanúgy a haverjaidnak is,csak ők azért mondanak mást hogy oltogatni tudjanak vele.
Hogy később tudj "elmenni" egy csajban ahhoz szexuális tapasztalat kell.Egy kezdő fiú az esetek jelentékeny részében mindig hamar megy el mert nagyon felizgul vagy épp ellenkezőleg nem is tud elmenni mert zavarban érzi magát az első alkalomkor.De minél tapasztaltabb lesz az ember annál tovább fogja bírni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!