Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen helyzet mennyire kiábrándító a férfiak számára?
Figyelt kérdés
Ha egy lány elszellenti magát, miközben a barátja orálisan kényezteti, az mennyire kínos és mennyire kiábrándító a fiú számára? Szerintetek túlteszi magát rajta és nem fog undorodni?2011. máj. 9. 21:01
3/11 anonim válasza:
Azért szerintem eléggé az, főleg, ha jó büdöset tol.
4/11 anonim válasza:
Nálunk megtörtént. Hát életem addigi legcikibb perceit éltem át. De túltettük magunk rajta. Ma már poénkodunk csak rajta. Nem kell ebből túl nagy ügyet csinálni. Sajnos ilyen baleset megesik néha. Mondjuk tényleg kellemetlen helyzet, de hát egy normális kapcsolatban ez nem lehet szakítóok.
5/11 anonim válasza:
Előfordulhat, nem kell túl nagy ügyet csinálni belőle szerintem. Emberek vagyunk.
6/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, én is úgy vagyok vele, hogy ez nem szakítóok, hiszen bárkivel megeshet. Ha a pasi eléggé szereti a lányt, akkor túlteszi magát rajta és kész.
2011. máj. 9. 21:13
7/11 anonim válasza:
hát nézd én sem örülnék, ha orál közben a pasim lefingana, de volt már, hogy fingóversenyt rendeztünk és hát én befostam.:D
na AZ milyen ciki volt el tudod képzelni?:D
és tudod mi volt a reakciója?:D röhögött egyet, félredobtuk a fosos takarót, én fosikáltam a wcn azt csá. mondtam hogy berakom a mosógépbe, de neeeeem, ő majd kisikálja.:D
de gólyatáborban meg seggrészegen a focipályára szartam, azt hittem csak pisilni fogok... most istenem. a kutyám is odaszart volna.:D
8/11 A kérdező kommentje:
Ez azért durva!! :D:D
2011. máj. 9. 21:42
9/11 anonim válasza:
Egy jól működő kapcsolatban ez nem gond.
10/11 anonim válasza:
úristen de egy finnyá sbanda.... nállunk ilyennel nem volt akkora nagy életfontosságú probléma..nevettünk rajta és kész..megtörtént vazze mit baszol neki?emmit..amikor a csjnakkel eltűrni sok gusztustalanságok ...azért lehet mérlegelnia dolgokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!