Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a barátnőmnek orgazmusa?
Figyelt kérdés
2 hónapja élünk nemi életet a barátnőmmel, de eddig nem sikerült elmennie. Volt, hogy egy óráig izgattam a csiklóját, a nyelvemmel és az ujjammal is, párszor már érezte, hogy mindjárt elmegy, de egyszer sem sikerült neki, DE ha magának csinálja, úgy 3-4 perc alatt simán elmegy, pedig nem csinálom neki rosszul, mindig azt mondja, hogy élvezi és jól csinálom. Mi lehet a baj? Segítsetek!2011. máj. 9. 20:46
1/6 anonim válasza:
ha ő magának olyan jól csinálja akkor kérd meg h irányítson
2/6 anonim válasza:
Hát...vannak akik csak egyedül képesek elmenni...volt akimár írt itt ilyet, nem tudni miért van. De két hónap még nem olyan sok idő, úh még ráértek bőven, csak lazán.
3/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok, szinte még az időtartam is stimmel. Szerintem az hasznos lehet, ha irányít, hogy mit csinálj. Mert én pl tudom, hogy akkor tudok elmenni, ha egy pontot izgat a párom, és nem folyton váltogatja a mozdulatokat. Kérdezsd meg, hogy neki mi lenne jobb, hogy szokta magának csinálni, és akkor talán sikerül majd.
Sok sikert :)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek a válaszokat :)
2011. máj. 9. 21:53
6/6 anonim válasza:
És ha együtt csinálnátok? Akkor közelről látnád hogy simogatja magát, nem baj az, ha az ő keze is ott van..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!