Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nincs a barátnőmnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a barátnőmnek orgazmusa?

Figyelt kérdés
2 hónapja élünk nemi életet a barátnőmmel, de eddig nem sikerült elmennie. Volt, hogy egy óráig izgattam a csiklóját, a nyelvemmel és az ujjammal is, párszor már érezte, hogy mindjárt elmegy, de egyszer sem sikerült neki, DE ha magának csinálja, úgy 3-4 perc alatt simán elmegy, pedig nem csinálom neki rosszul, mindig azt mondja, hogy élvezi és jól csinálom. Mi lehet a baj? Segítsetek!
2011. máj. 9. 20:46
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ő magának olyan jól csinálja akkor kérd meg h irányítson
2011. máj. 9. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát...vannak akik csak egyedül képesek elmenni...volt akimár írt itt ilyet, nem tudni miért van. De két hónap még nem olyan sok idő, úh még ráértek bőven, csak lazán.
2011. máj. 9. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, szinte még az időtartam is stimmel. Szerintem az hasznos lehet, ha irányít, hogy mit csinálj. Mert én pl tudom, hogy akkor tudok elmenni, ha egy pontot izgat a párom, és nem folyton váltogatja a mozdulatokat. Kérdezsd meg, hogy neki mi lenne jobb, hogy szokta magának csinálni, és akkor talán sikerül majd.

Sok sikert :)

2011. máj. 9. 21:14
 4/6 anonim ***** válasza:
erősek a fixációi
2011. máj. 9. 21:17
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen Nektek a válaszokat :)
2011. máj. 9. 21:53
 6/6 anonim ***** válasza:
És ha együtt csinálnátok? Akkor közelről látnád hogy simogatja magát, nem baj az, ha az ő keze is ott van..
2011. máj. 9. 23:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!