Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kipróbálnád? (nagyon komoly. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kipróbálnád? (nagyon komoly. )

Figyelt kérdés
[link]
2011. máj. 9. 20:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
luk luk, csak a keret más vagy hogy szegény apumat idézzem, "válogatos f@sznak kutyában a helye!"
2011. máj. 9. 23:03
 12/13 anonim ***** válasza:
jó, akkor tedd a kutyába, de előlről
2011. máj. 9. 23:04
 13/13 anonim válasza:

Lyuk, lyuk így ahogy előttem is írták.

A férfi mindenbe beleverné ami egy kicsit is hasonlít a női nemi szervre.

Ne mondja nekem senki hogy egy magányos órában, nem rakná bele csak úgy kíváncsiságból ha ott lenne kéznél.

Persze aki nem láb fetisiszta az nem vágyik ilyenre, sőt nem is gondol nagyon ilyenekre, de kipróbálná, mert kíváncsi.

Nekem pl. még a büdös életben, eszembe nem jutott ilyen fajta önkielégítés.

Aki meg nem próbálná ki az vagy b*zi vagy b*zi, vagy esetleg nem rendelkezik olyan testrésszel amit belepakolhatna :)

2011. máj. 10. 03:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!