Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeljek vele újra? Vagy inkább hagyjam? Nem akarok ribancnak tűnni. Nem jártunk még soha de párszor lefeküdtünk. És 4 éve ismerem. ÉS független vagyok és felnőtt nő!
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 20:18
1/14 anonim válasza:
Ha független vagy és felnőtt nő akkor old meg magad.
2/14 anonim válasza:
Nem tűnsz annak,az vagy.Sexelni meg kell,úgyhogy nem ítéllek el.Puszi
3/14 anonim válasza:
kivel? mi van? nagyon független lehetsz ha emiatt ide jössz...
4/14 anonim válasza:
Ezt te tudhatod ahogy érzed, ha független vagy és jó vele akkor nincs semmi akadálya, mint ahogy írtad felnőtt nő vagy, ettől ribanc nem leszel ha kölcsönösen jó egymásnak, és neked ez így megfelel, az a ribanc aki kihasználja a másikat, de ti nem használjátok ki a másikat,szóval ennyi:)
5/14 anonim válasza:
Kedves kérdező.
Mit takar a felnőtt nő hány éves vagy ?
Szerintem etöl egyáltalán nem tűnsz ribancnak, neked is vannak szükségleteid és ha megkívánjátok egymást miért ne tennétek :D Csak így tovább ha jól esik csináljátok.
Warezka 19/F
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy nem akarok rögtön igent mondani.Igaz már több mint egy hete hajt hogy lásson.Ideges leszek ha belegondolok hogy szexelek vele mert vele olyan más!
2011. máj. 9. 20:33
7/14 anonim válasza:
Értem mit értesz azon, hogy vele olyan más ? :D
Mással szexelnél ha ismered vagy így kapcsolat nélkül csak ő ??
8/14 anonim válasza:
szerintem nyugodtan, ettől nem fogsz riban.cnak tűnni, viszont kapcsolat sem lesz belőle soha.
9/14 anonim válasza:
Előző ma 20:44
Warezka voltam 19/F
10/14 A kérdező kommentje:
Csak vele,mással is lehetne de nem kellenek.Ő olyat ad nekem aki soha senki más nem adott és nem is fog.És ez oda vissza így van!Vágyom rá de tudom hogy kapcsolat nem lehet belőle.
2011. máj. 9. 20:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!