Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfitársadalom jelentős része nem gyakorol önmegtartóztatást, akkor miért várja el ugyanezt a nőktől?
Ha a nőtársadalom jelentős része nem kezdeményez, akkor miért várja el ezt a férfiaktól?
Ha a nőtársadalom jelentős része nem engedi előre a másik nemet az ajtóban, akkor miért várja el ezt a férfiaktól?
És még folytathatnám.
A válasz: mert a két nem különböző.
ma 19:02
Az Y kromoszómával rendelkező egyedek jelentős része.
Szerintem az Y kromoszómával rendelkező egyedek jelentős részéről sem lehet elmondani azt, amit te állítasz. Bizonyára vannak ilyen férfiak, de egy normális párkapcsolatban olyat még nem láttam, hogy egy férfi ezzel védekezve. Ellenben egy nem normális kapcsolatban egy nő is simán megteszi.
Egyébként meg ha érdekel, hogy miért a férfiak azok, akik fogékonyabban a hűtlenségre (de mondom, ezt a civilizált emberek vissza tudják tartani), akkor az okokat a biológiában keresd.
Szerintem nem jogos.
Sajnos ezt hívják patriarchális beredezkedésnek. Mivel a régi időkben még nem volt fogamzásgátlás, az utódok pontos származását csak így tudták megoldani. A társadalom emiatt kialakította ezt az egész hülye tisztaság-mítoszt, amivel egyrészt kivételeztek a nőkkel, másrészt háttérbe is szorították őket.
Manapság, sőt kb. az 1900as évek óta totál idelyét múlta ez a hülyeség.
Nyugateurópában van ez a SlutWalk nevű felvonulás sorozat, ők szoktak ilyesmi ellen tüntetni. Pár év, és szerintem itthon is lesz.
Nem gyakorlok önmegtartóztatást. De nem is várom el, hogy udvaroljanak nekem.
Ezt a kérdést már annyiszor kiveséztük itt. Keress rá.
19:09
Ha ez egy elavult baromság, aminek semmi értelme, akkor az is az, hogy a nők elvárják, hogy a férfi kezdeményezzen, udvaroljon, fizessen a randin stb.
Nyugat-Európát meg hagyjuk, mert onnan még semmi jót nem kaptunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!