Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most mit akarhat tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit akarhat tőlem?

Figyelt kérdés
Kb fél éve a barátnőimmel elmentünk bulizni, ahol én a kelleténél többet ittam és hazamentem egy egyetemista sráccal. A szex nem is volt nagyszám, főleg hogy kb félóra után közöltem szerencsétlennel hogy aludni akarok (szerencsére nem volt erőszakos). Azóta néha nála alszom, és lefekszünk egymással, és egész jó... volt addig, amíg mostanában nem kezdett el írogatni hétközben is smst (eddig csak pénteken-szombaton este/éjjel írtunk egymásnak- hogy mikor találkozzunk) hogy mi újság velem, vagy hogy hiányzom neki, meg ilyenek. Nekem eddig maximálisan megfelelt ami volt, hogy csak szex, és hogy kötetlen... Most meg olyan, mintha többet akarna tőlem, és ez megijeszt. Ráadásul amikor nála alszom egyre kedvesebb és figyelmesebb, és kiskifli-nagykifliben alszunk.. Én nem akarok járni senkivel, mert egyrészt nem fér bele az életembe (balettozom) másrészt félek az érzelmi elkötelezettségektől. Szerintetek csak túlkomplikálom, és nem is akar többet? 19L
2011. máj. 9. 18:43
 1/3 Lackaaa ***** válasza:
Kapcsolatot nyilván, ha nem akarsz tőle komolyabbat akkor ne hülyítsd és beszéld meg vele, felnőttek vagytok...
2011. máj. 9. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Bizony ne hülyítsd.
2011. máj. 11. 11:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Beszéld meg vele...sajnos az ilyen kötetlen dolgok nem működnek hosszabb ideig,max pár hétig,esetleg 2-3hónapig...Sajnos:-(

Neked kell kezdeményezned a beszélgetést,mert különben félreérti a mozdulataid,a mondataid,az sms-eid..Másrészt benne van a pakliban,h miután közlöd vele ő megszakítja veled a kapcsolatot teljesen,mert nem akar ennél a szintnél megmaradni!23N

2011. máj. 11. 12:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!