Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már valamelyik rokonotokkal, esetleg közelivel? És milyen volt? Komolyan!
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 18:36
12/15 anonim válasza:
15 voltam amikor az uncsitesómmal szexeltünk. Nermtudom, megkívántuk egymást és így alakult. Semmi szerelem nem volt köztünk. Ő is 15 volt. 16/F
13/15 A kérdező kommentje:
23 én és 30 a hölgy.
Utolsónak:hogy történt meg,spontán,vagy hogy?
2011. máj. 10. 20:16
14/15 anonim válasza:
Te gusztustalan ízetlen àllat.... Tudod mennyi ember van a földön?! És pont a rokonodat dugnàd meg? Gondolom ,, semmi érzelmi kötődésnincs a dologban csak szex" na EZ meg még undorítóbb. Csak úgy bárki mást is tologathatnál, nem kötelező rokont. Pfuj.
15/15 anonim válasza:
Hát én mostoha húgommal. Kb egy fél éve ismertem és tök jól kijöttünk egymással de neki volt pasija nekem meg barátnőm. Viszont egyszer hazajöttem tök mérgesen ugyanis megcsalt az akkori barátnőm. Megkérdezte mi a baj én elmondtam neki és mondta hogy mekkora véletlen mert ők is most szakítottak a párjával. Elmentünk sétálni és mondta hogy amúgy annyi jó hogy szakította mert a párja nagyon szarul dugt@ és mondta hogy nincs e kedvem vele? Én nagyon meglepőttem de igent mondtam mi bajom lehet. Először csak orál volt majd visszamentünk és volt minden más.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!