Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekli-e a Lányokat a hármas szex?
Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 17:09
11/24 anonim válasza:
Én szeretem és szoktuk is csinálni,én mint lány és két srác.
12/24 anonim válasza:
nem próbálnám ki de akkor inkább már úgy hogy 2 pasival.Undorító lenne ott egy másik nőt látni meztelenül...
13/24 anonim válasza:
Igen, és már voltam úgy is hogy 2fiú és én, és voltam úgy is hogy én, még egy lány és egy fiú:) Nagyon jó:)
15/24 anonim válasza:
a 2 pasi 1 lány nekem szimpatikusabb
mondjuk a fiuknak csak 1 faszuk van még a lányoknak több lyukuk :D
16/24 anonim válasza:
Egyszer már kipróbáltam,és ki is szeretném újra...:)2 pasi és én..( a jelenlegi párommal ki is élhetem magam:))
17/24 anonim válasza:
attól függ h ki az a 2 pasi :DDXD
nem kvaságból írom csak vélemény :D 17/L
18/24 anonim válasza:
A párom és én szintén sokat fantáziálunk többes szexről. Főleg arról, hogy Őt kényeztetik többen. Ezt én ugyanúgy nem tartom megcsalásnak, mint feltehetőleg a ma 17.42-es párja, ha együtt történik és a tudomásunkkal.
A kérdésre válaszolva: sok nőt kérdeztem meg már erről. Igen érdekli a többséget a többes szex, csak nem mindenki jut el a megvalósításig. Azért a 17.42-től megkérdezném: ismerőssel, vagy ismeretlennel érdemes megtenni?
19/24 anonim válasza:
Engem és a páromat érdekel, egy másik lánnyal! 20/L
20/24 anonim válasza:
20:33!Az első légyottom,eleinte félelmekkel telt.Tartottam attól h idegennel,hiszen nem is ismerem?!,tehát mindenképpen olyat fiút akartam akit ismerek.Nos,ez megtörtént,számomra olyan egyént választottam akiben megbízom,és a párom is.Ez személyfüggő kit mi izgat,de ha beleképzeled magad a szituációba,és eltudod magad képzelni egy idegen társaságában,akkor miért ne?!Az,ha ismerőssel csinálod abba is bele kell gondolnod,hogy bele tudnál e nézni a szemébe a későbbiekben.(Leváltásra került az általam kiszemelt legényke,mert bnője lett és történetesen az a lány az én bnőm is...)Nem tudom milyen a beállítottságod,de nekem pl. nagyon fontos volt h valóban megbízhassak benne.Régen el sem tudtam volna képzelni idegennel,de annyit beszéltünk már erről dologról a párommal,hogy határozottan kezd megtetszeni.:)Én ma már azt mondom:idegen:)Már csak erkölcsi okokból is..:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!