Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért van? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Amikor egy régi Suzukival jártam soha nem jött össze egy csaj sem, amióta viszont megvan a BMW-m imádnak, pedig azóta híztam is. Ti értitek?2011. máj. 9. 16:44
1/9 anonim válasza:
Hát, a BMW azért mégis sokkal jobb, mint a Suzuki. :D
2/9 A kérdező kommentje:
De én a televízióban azt hallottam, hogy a belső értékek számítanak nem a pénz. Most teljesen el vagyok bizonytalanodva...
2011. máj. 9. 16:49
3/9 anonim válasza:
A belső értékeidet valahogy láttatni kell, különben rejtve maradnak. Ahhoz hogy ilyet tudjál venni, vannak olyan belső értékeid, pl. szerencsés vagy, a lottón, amik így szépen megmutatkoztak.
5/9 szamo77d válasza:
Sajnos, ma ez megy. A mai lányok nagy részénél első a la-
kás, a kocsi, a thaiföldi nyaralás. Az ékszerek, az örö-
kös ajándékok. Ezért vagyok most egyedül. Nekem erre nincs
pénzem. Nem tudok és nem is akarok versengeni a gazdag
fiatalurakkal, akik apuci degeszre tömött pénztárcájából
mindig részesülnek egy kicsit!
6/9 anonim válasza:
Kamu kérdés!:)
Utolsó...könyebb a pénzre fogni,hogy képtelen vagy barátnőt szerezni?
7/9 anonim válasza:
érdekes h vannak olyan pasik akik jó kocsi nélkül is tudnak jó nőt összeszedni... :)
nem kell egyből a nőket hibáztatni meg lehurrogni
8/9 anonim válasza:
nem lehet hogy a bmw miatt több lett az önbizalmad? mert nekem pl az önbizalom meg a kisugárzás számít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!