Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Durex 2in1 síkosító és masszázsolaj?
Nekem nem is igazán a síkosító hatása miatt kellene, hanem, mint masszázsolaj. Szoktuk egymást ugyanis masszírozni (lingam és jóni masszázs), és amit eddig használtunk, sima masszázsolajat, azt kicsit már unom. Gondoltam, beújítok valamit, ez meg állítólag még édes is ;-)
Még így is a "vacak" kategóriába tartozik?
Hát talán ahhoz jó amit mondasz. Édesnek édes íze van valóban. De pl intim testnedvekkel keveredve szerintem borzalmas íze van. Hülye hasonlat, de olyan mintha a tejfölös csirkére, barack lekvárt öntenél és úgy próbálnád megenni. :)
Azt még tudd róla, hogy ha kezd rászáradni a bőrre....pl masszázsnál kissé ragacsos lesz a cucc.
Személy szerint én még masszírozni sem használnám. De ez csak az én személyes véleményem.
Második voltam.
Hmmm... hát, ha ragad, akkor bizony felejtős.
Köszi, spóroltál nekem nem kevés pénzt :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!