Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez a szexbarát baromság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a szexbarát baromság amit a mai fiatalok kitaláltak?

Figyelt kérdés
Nem értem. Ha valakivel csak szexelek akkor az szexkapcsolat. Ha valaki a barátom azzal nem szexelek mert amint lefekszem vele már nem a barátom többé. Olyan meg biztos nincs, hogy egy csaj a legjobb barátom jól megkurom és minden olyan szép és kiegyensúlyozott lesz mint elötte miközben egy másik csajt is kurogatok. Főleg ha az állítolagos szexbarátom tud róla. Szerintetek ez valóban müködhet? Nektek volt ilyen? Légyszi irjátok le a tapasztalatotokat. Köszi:) 30F
2011. máj. 9. 14:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nem volt ilyen, de megértem. Nagyon nehéz manapság egy normális kapcsolatra való embert találni, de kell valaki aki nem csak megd.ja őket hanem valamennyire közel is állnak egymáshoz lelkileg is, még ha nem is komoly a kapcsolat. Amolyan kapcsolat helyettesítő pótlék. Jobb, mint a semmi.
2011. máj. 9. 14:46
 2/17 anonim ***** válasza:
66%

attól h haver lehet vele szexelni.. de persze nem úgy, hogy közbe van az egyiknek és/vagy a másiknak mellette egy párkapcsolata..

lehet h nem túl normális dolog, de van ilyen és ha úgy gondolják, hogy ez nekik jó, akkor csinálják

jah és mellékesen a szerelemhez kell a szeretet és az, hogy kölcsönösen szerelmesek legyenek és szeressék egymást, de a szexhez csak szenvedély kell..

2011. máj. 9. 14:48
 3/17 A kérdező kommentje:
Jó de ez akkoris szexkapcsolat. És ha már szexelsz a barátoddal úgysem akarod megbántani azzal, hogy mással is szexelsz. Vagyis ez egy kapcsolat. Vagy te hogy vennéd, hogy szexelsz egy lány barátoddal és közben megtudnád, hogy mással is össze feküdt. Nekem biztos szarul esne.
2011. máj. 9. 14:50
 4/17 anonim ***** válasza:
44%
én lefeküdtem legjobb fú haverommal. eddig semmiféle szerelmet nem éreztem iránta, de most már szerelmes vagyok belé annyira jól csinálja és hát szép nagy van neki :P Amúgy nem akarok vele járni külső okok miatt de szivesen szexelnék vele bármikor :)
2011. máj. 9. 14:55
 5/17 anonim ***** válasza:
66%
Én voltam szexkapcsolatban 1 évig!Nagyon szar!Ugye alapból olyan emberrel szexelsz aki szimpatikus.ÉS ez előbb utóbb kibukik valamelyik félnél.Nálam ki bukott most eltelt kis idő de lehet újra kezdem vele a szexet!De ebbe a baráti szexben én sem hiszek.Én nem nézek a barátomra úgy hogy milyen jó faszi!
2011. máj. 9. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
47%
JA és persze csak úgy hogy egymással szexelünk ha más van a képben akkor tipli van,én ezt igy gondolom!Nem osztozom senkin hiába nem az enyém teljesen.
2011. máj. 9. 15:03
 7/17 anonim ***** válasza:
73%

ez egy szexkapcsolat.. csak szex.. ha kibuksz azon h mással is szexel akkor az már régen rossz.. nah mindegy

előre le kell tisztázni a dolgokat és úgy minden kafa... általában

2011. máj. 9. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:
71%

Jó, de csak szexre nem kell barát, akkor megteszi egy ismeretlen is, csak nyilván könnyebb egy baráttal, mint ismeretlenek után kajtatni.

Ez attól függ honnan nézzük, minek nevezzük...

2011. máj. 9. 15:10
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

nem a szexre kell barát

a barát kell a szexre (is)

2011. máj. 9. 15:12
 10/17 A kérdező kommentje:
Azt hiszed lehet? Tisztázni kell és ilyen egyszerü? Látszik, hogy nem voltál még ilyen helyzetben. Nekem is volt szexkapcsolatom. Elég sok bonyodalmam lett belőle hiszen megbántottam egy olyan lányt akit nem akartam megbántani. És én voltam a hülye mert nem gondoltam végig az egészet. Ha csak egyszer feküdtem volna le vele akkor még jó is lehetett volna, de én hülye visszajártam. Nem csoda, hogy belémszeretett. Ezért tartom hülyeségnek ezt a szexbarát kapcsolatot. Szerintem ezt is a nők találták ki, hiszen így közelebb kerülhet az imádott férfihoz és talán könyebb lesz elcsábítani. De aki ilyenbe bele megy az nagyon hülye. Elöbb utóbb valaki szenvedni fog az biztos.
2011. máj. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!