Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok csinaltatok mar proszta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok csinaltatok mar prosztatamasszazst a pasitoknak? Tetszett neki? Hogy kell?

Figyelt kérdés
2011. máj. 9. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:

A has felöli oldalon kb egy mutatóujjnyira lehet kitapintani egy kb diónyi nagyságú valamit a végbélen át. Az a prosztata. Sok sok síkosító, türelem kell hozzá. Figyelni a partner reakcióját, hagyd hogy irányítson, mondja el hol és hogy jó neki. Ahogy fokozódik a nemi izgalom egyre egyértelműbben kitapintható mert kissé megkeményedik. Ja a körmödet vágd rövidre, karmokkal popsiban matatni szigorúan tilos és balesetveszélyes!

Nagyon nagy orgazmust lehet elérni a masszázzsal akár a pénisz izgatása nélkül is. Sokkal intenzívebb a hagyományos orgazmustól teljesen eltérő érzés. (olyan érzés mintha a popsiban mennél el) Tudom ezt hülyén fogalmaztam meg, de valami ilyesmit kell elképzelni.

29/F

2011. máj. 9. 14:18
 2/9 anonim ***** válasza:
én szívesen csinálnám, de nem engedi :)
2011. máj. 9. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
En is csinaltam mar ket volt baratomnal, nagyon nagyon tetszett nekik, teljesen ovatosan, erzekien csinald, ugy ahogyan o szeretne, hisz ez az oromere tortenik, bar en szerettem csinalni is:) roppant szexi;)
2011. máj. 9. 14:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Kedves 29/F!

Koszonom a kielegito valaszod!

Remelem tetszeni fog a ferjemnek,szeretnem vele meglepni,persze ,mar atbeszeltuk ezt a temat,csak meg regebben.

Tehat a prosztata a vegbelnyilason at ugy 5-6 cm-re kitapinthato?Mert ugye meg nincs tapasztalatom,es nem szeretnem a nullarol kezdeni :)

Elore is koszi!

2011. máj. 9. 14:39
 5/9 anonim ***** válasza:

Igen, kb 5-6 cm mélységben van. De úgyis érezni fogod.....a kis dudort figyeld és amíg nincs tapasztalat addig kérd meg a párod, hogy mondja hol érzi, hogy jó neki. Pontosan ott lesz amit keresel ahol neki jó érzés.

Ha van vibrátorod használhatod azt is a popsija izgatásához. Nem kimondottan csak a prosztata ingerlése okoz kellemes élményeket. (én már tudom :)

Sok sikert hozzá, majd elmesélhetnéd sikerült-e. Ha még van kérdésed csak bátran, elég tapasztalatom van. :)

29/F

2011. máj. 9. 14:52
 6/9 A kérdező kommentje:

KOSZONOM!Kedves vagy!

24/N

2011. máj. 9. 14:55
 7/9 anonim ***** válasza:
meg jó csúszóssá tedd az ujjad + kotont is rakhatsz rá= maximális higénia :)
2011. máj. 9. 15:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem még eszembe jutott valami amit imádni fog a párod.

Ne ronts ajtóstul a házba. Nyald ki, "dugd meg" a nyelveddel.

Mikor ezt először csinálta nekem az ex barátosnőm azt se tudtam hova legyek a gyönyörtől. :P Azóta is vágyom rá.

a 29/F voltam még mindig

2011. máj. 9. 16:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Ilyen mar volt,nem ellenkezett :))
2011. máj. 9. 18:51

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!