Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok csinaltatok mar prosztatamasszazst a pasitoknak? Tetszett neki? Hogy kell?
A has felöli oldalon kb egy mutatóujjnyira lehet kitapintani egy kb diónyi nagyságú valamit a végbélen át. Az a prosztata. Sok sok síkosító, türelem kell hozzá. Figyelni a partner reakcióját, hagyd hogy irányítson, mondja el hol és hogy jó neki. Ahogy fokozódik a nemi izgalom egyre egyértelműbben kitapintható mert kissé megkeményedik. Ja a körmödet vágd rövidre, karmokkal popsiban matatni szigorúan tilos és balesetveszélyes!
Nagyon nagy orgazmust lehet elérni a masszázzsal akár a pénisz izgatása nélkül is. Sokkal intenzívebb a hagyományos orgazmustól teljesen eltérő érzés. (olyan érzés mintha a popsiban mennél el) Tudom ezt hülyén fogalmaztam meg, de valami ilyesmit kell elképzelni.
29/F
Kedves 29/F!
Koszonom a kielegito valaszod!
Remelem tetszeni fog a ferjemnek,szeretnem vele meglepni,persze ,mar atbeszeltuk ezt a temat,csak meg regebben.
Tehat a prosztata a vegbelnyilason at ugy 5-6 cm-re kitapinthato?Mert ugye meg nincs tapasztalatom,es nem szeretnem a nullarol kezdeni :)
Elore is koszi!
Igen, kb 5-6 cm mélységben van. De úgyis érezni fogod.....a kis dudort figyeld és amíg nincs tapasztalat addig kérd meg a párod, hogy mondja hol érzi, hogy jó neki. Pontosan ott lesz amit keresel ahol neki jó érzés.
Ha van vibrátorod használhatod azt is a popsija izgatásához. Nem kimondottan csak a prosztata ingerlése okoz kellemes élményeket. (én már tudom :)
Sok sikert hozzá, majd elmesélhetnéd sikerült-e. Ha még van kérdésed csak bátran, elég tapasztalatom van. :)
29/F
KOSZONOM!Kedves vagy!
24/N
Egyébként nekem még eszembe jutott valami amit imádni fog a párod.
Ne ronts ajtóstul a házba. Nyald ki, "dugd meg" a nyelveddel.
Mikor ezt először csinálta nekem az ex barátosnőm azt se tudtam hova legyek a gyönyörtől. :P Azóta is vágyom rá.
a 29/F voltam még mindig
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!