Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megszokott szex közben a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszokott szex közben a testednek úgymond "hangokat" kiadnia?

Figyelt kérdés
Ezalatt nem a nyögéseket stb... értem, hanem kíváncsi volnék, hogy nektek volt-e arra példa a szexuális életetek elején, hogy a lány "lenti része" különböző, kellemetlen hangokat adott ki?
2011. máj. 9. 12:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A punci pukira gondolsz? Mert olyan már volt.
2011. máj. 9. 12:56
 2/19 anonim ***** válasza:
jahh mikor teli megy levegővel:D
2011. máj. 9. 12:58
 3/19 anonim ***** válasza:
És van még egy érdekes hang is amikor a pasi van felül és szorosan átölel(misszionárius póz) és ugye a mellkasnál megizzadsz és ott is van ilyen pukizós szerű!Mondjuk engem a cuppogás jobban idegesit!
2011. máj. 9. 13:00
 4/19 anonim ***** válasza:
aha, barátom szokott is vele játszani :D Levegőt fúj bele:D vicces is, kicsit kellemetlen is :)
2011. máj. 9. 13:01
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező fingi-lingire gondolt. Egyébként miért ne, főleg ha nyomod a hasát, a gázoknak távozniuk kell.
2011. máj. 9. 13:02
 6/19 anonim ***** válasza:
Meg mikor a heréid nekicsapódnak a lány csípőjének. Az is csattog.
2011. máj. 9. 13:03
 7/19 anonim ***** válasza:
biztos hogy nem arra gondolt... hanem az 1. válaszoló amit írt. Bár javítson ki a kérdező :)
2011. máj. 9. 13:03
 8/19 A kérdező kommentje:
igen!!! lehet hogy csak é nveszem ezt ilyen komolyan, de nekem ez borzasztóan kellemetlen. de jó tudni, hogy ez másokkal is megtörtént. De ez elfog egyszer múlni, vagy mindig így lesz?
2011. máj. 9. 13:04
 9/19 anonim ***** válasza:
"a lány lenti része kellemetlen hangokat ad ki" Vajon... bár lehetett volna tényleg egyértelműbben feltenni a kérdést, de azért érthető és szokott is ilyen lenni :)
2011. máj. 9. 13:05
 10/19 anonim ***** válasza:
nekem ez olyan időközönként szokott lenni. Nem tudom mitől függ. de nem midnen szeretkezés alkalmával, csak néha
2011. máj. 9. 13:06
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!