Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Tényleg ilyen magas azoknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen magas azoknak az aránya, akik átestek valamilyen homoszexuális kalandon?

Figyelt kérdés
Egy másik kérdésben olvastam, hogy bizonyos felmérések szerint a nyugati kultúrákban a tizenévesek 70 százaléka esik át homoszexuális "kalandokon". Ez tényleg igaz? Szerintem ez nagyon durván sok :S
2011. máj. 9. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is azt látom,hogy ez nagy divat,de ugyanakkor meg messziről jött ember azt mond,amit akar.
2011. máj. 9. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
Simán lehet, ebből gondolom 40% a nő.
2011. máj. 9. 12:29
 3/9 anonim ***** válasza:
Mi szamít kalandnak? Ha a csókolózás is beletartozik, akkor nem nagy az arány szerintem, azt legtöbb lány kipróbálja.
2011. máj. 9. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:
Meg mostanában nagyon kapálóznak a bu*zik, hogy ránk erőltessék, hogy a melegség a világ legjobb és legtermészetesebb dolga.
2011. máj. 9. 12:53
 5/9 anonim válasza:

Mi számít kalandnak?

Egy átlagos csak fiú szakmunkásképző osztály 90% meleg, ha a hülyülések és a trükkös bunyók is beleszámítanak.

A szövegelésről meg ne is beszéljünk.

2011. máj. 9. 13:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, hogy mi számít kalandnak, még egyszer mondom, magát a felmérést nem láttam, ezt a 70 százalékot is egy másik kérdésnél láttam és ott se fejtették ki, hogy pontosan mi számít annak. Szerintem ha csak sima csókolózásról van szó, akkor is durva a 70%.
2011. máj. 9. 13:23
 7/9 kovpet ***** válasza:

Szerintem az egész népességre vetítve, egyénenként 50% az esélye, hogy volt meleg kalandja valakinek.

Mert ugye vagy volt, vagy sem. :)

2011. máj. 9. 14:04
 8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó: Ez az 50%-os duma annyira hülyeség, hogy az már idegesítő. Ennyi erővel a lottót is 50% eséllyel nyerem meg, mert ugye vagy igen, vagy nem. Szép is lenne...
2011. máj. 9. 14:11
 9/9 kovpet ***** válasza:

Ez egy úgynevezett vicc volt. Nem tudom, tudod-e, hogy mi az. :)

Egyébként matematikailag igaz (ahogy én írtam le, nem ahogy te kérdezted, persze).

2011. máj. 9. 14:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!