Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Anyukámnak vehetek vibrátort...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anyukámnak vehetek vibrátort ajándékba?

Figyelt kérdés
Tudom, lehet beteges gondolat, de már több mint 20 éve nem él párkapcsolatban és aggódom érte, hogy egészségileg is ezt hogy lehet bírni. Én biztos nem tudnám elviselni. De ez meg nagyon intim dolog, szóval nem tudom, hogy lehetne kezelni a dolgot. Vagy ne foglalkozzak ezzel? Köszi a komoly válaszokat.
2011. máj. 9. 10:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
anyádnak már réges rég van egy nagymedvéje :-DDDDD beteszi majd a szekrénybe a többi közé
2011. máj. 9. 12:33
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem eléggé "ciki,gáz"lenne ha odaállítanál anyud elé egy vibrátorral,persze aranyos vagy,hogy gondolsz rá,segítenél neki mert magányos a szexuális élete stb..stb.De szerintem ha anyukád vágyna egy partnerrre vagy csak szexre akkor tenne érte vagy lehet tesz is csak nem akarja neked elmondani.Ne vegyél vibrit anyudnak meg hasonló dolgokat.Lehet egy beszélgetéssel többre mennétek nem?

21/N

2011. máj. 9. 12:50
 13/17 anonim ***** válasza:

képzeld el az arcát amikor meglátja a vibrátort....XDDD

szerinted örülne????

azt mondaná: "Jajj kislányom köszönöm szépen,nagyon szép ajándék! " ??

2011. máj. 9. 13:16
 14/17 anonim ***** válasza:
Apád külföldön van?
2011. máj. 9. 13:21
 15/17 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vegyél az édesanyádnak vibrátort. Majd Ő megoldja, az ilyen irányú "problémáját". F.
2011. máj. 9. 14:23
 16/17 anonim ***** válasza:
de csak ha nagyon jó kapcsolatban vagy anyukáddal! :)
2011. máj. 10. 17:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Jesszus!!! Hogy jut egyáltalán ilyesmi eszedbe!!!!!!!!
2011. máj. 10. 22:16
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!