Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az baj, ha vonzódok a lányokho...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha vonzódok a lányokhoz? Baj van velem?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Nem mindegyik, de néhány lány tetszik, sőt, volt egy lány akit ha megláttam telgesen kész voltam...:$ Hozzá szólni sosem mertem, mindig amikor láttam zavarba jöttem, bár nem értem mért, a torkomba dobogott a szívem meg ilyesmi... Talán selejt vagyok? Vagy valami bajom van? De volt már barátom, 8 hónapig...
2011. máj. 9. 10:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy biszex vagy. De lehet, bár ez kicsit kisebb lányoknál fordul elő, hogy nem alakult még ki a szexuális orientációd.
2011. máj. 9. 10:35
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy csak amolyan példaképként tekintensz rá?
2011. máj. 9. 10:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Most is van egy lány aki tetszik, de vele (még) nem vagyok így, mint régebben a másikkal.
2011. máj. 9. 10:42
 4/11 A kérdező kommentje:
Neeem. Példaképem is van, de Ö a Szívek szállodájából az idősebb Lorelai... :-D
2011. máj. 9. 10:45
 5/11 anonim ***** válasza:

és csak a lányokhoz vagy fiúkhoz is?

nézd, én tök hetero vagyok, és mégis azért van olyan srác, aki megmozgatja a fantáziámat, és fiúztam is már, de ez nem érinti a bnőmmel való kapcsolatomat és bisex se lettem pár fiús kaland miatt

na szóval ilyen alapon nem biztos, hogy akár csak bisex vagy, tetszhet lány is, hát egy csomó pár hármasozik is pl, és mégse leszbi ott a csaj

2011. máj. 9. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ez most kamaszkori kíváncsiság, de ha így is marad, akkor sincs semmi baj, mert ezzel senkit nem bántasz meg.
2011. máj. 9. 10:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Igen, érdekelnek. Volt már barátom is, 8 hónapig együtt voltunk.
2011. máj. 9. 10:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem baj? Emiatt nem lesznek később gondok?
2011. máj. 9. 10:54
 9/11 anonim ***** válasza:
mégis milyen gondok? ez van, fogadd el. a pasik többnyire szeretik.
2011. máj. 9. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
bezzeg ha egy srác mondaná ezt, akkor őt nem bíztatnátok, hanem megkapná, hogy mocskos bu.zi .... nagyon kettős a mérce ugye ...
2011. máj. 9. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!