Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A feleségem időnként megkérdez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Joe74 kérdése:

A feleségem időnként megkérdezi, hogy nem lenne-e kedvem kipróbálni a párcserés szexet mit tegyek belemenjek?

Figyelt kérdés
Szeretjük egymást vannak gyerekeink is nem akar elhagyni csak egy kis változatosságra vágyik azt mondja de attól félk ha nem megyek bele akkor megoldaná a hátam mögött ti mit csinálnátok a helyemben??
2011. máj. 8. 21:36
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
11%

batya örülj,h őszinte.nyugodj meg nem fog megcsalni.

én belemennék,már csináltam is ilyet.jó műsör hidd el.

lehet tetszene neked is.inkább ilyen nő kell,mint amelyik nem mond semmit és félrekúr.

24/ff

2011. máj. 8. 21:39
 2/43 A kérdező kommentje:
persze megértem én ezt is csak mi van ha mondjuk a másik pasi jobb lesz neki nálam és mégis elhagy akkor tönkremenne az életünk és a gyerekek is oda azt meg nem szeretném
2011. máj. 8. 21:42
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Ha téged is érdekel, menj bele. Ha nem, ne.

(Nem értem mi bajuk van az embereknek, hogy kimászkálnak a kapcsolatukból másokhoz :S )

2011. máj. 8. 21:43
 4/43 anonim ***** válasza:
0%

Egyszer már majdnem bele ment a csajom, de aztán visszatáncolt. :( Én tuti bele mennék és nagyon örülnék neki.

32 F

2011. máj. 8. 21:44
 5/43 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem neki már megvan a kiszemelt, mert nő és ennyire előre tervez.
2011. máj. 8. 22:11
 6/43 anonim ***** válasza:
90%

Az takacsmel-nél a pont! Ugyanez volt a benyomásom amikor elolvastam a kérdést, hogy mintha már meglenne a kiválasztottja. Ha először kérdezné akkor azt gondolná az ember, hogy csak felvetődött benne, de így már kicsit más a helyzet. Nem akarlak megijeszteni, de szerintem is elég valószínű, hogy már kinézett valakit magának. De ez nem jelenti azt hogy lépett is.

Ha nem mész bele a dologba akkor lehet, hogy egyedül megteszi.

A helyedben belemennék, nem is a sajátom és az ő kielégülése miatt, hanem a tudat miatt, hogy ha ő valaki mást akar, akkor nekem miért legyen rossz?

2011. máj. 8. 22:18
 7/43 A kérdező kommentje:
még nincs neki mert mondta hogy közösen keressünk ....
2011. máj. 8. 22:18
 8/43 anonim ***** válasza:
89%
Azt simán tudja úgy alakítani a nő, hogy azt hidd, te akartad... :)
2011. máj. 8. 22:20
 9/43 A kérdező kommentje:
abból gondolom hogy most megyünk nyaralni és hátha a szállodában lenne ilyen fiatal pár külföldre megyünk tunéziába..
2011. máj. 8. 22:24
 10/43 A kérdező kommentje:
ezt is ő mondta
2011. máj. 8. 22:24
1 2 3 4 5

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!