Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem időnként megkérdezi, hogy nem lenne-e kedvem kipróbálni a párcserés szexet mit tegyek belemenjek?
batya örülj,h őszinte.nyugodj meg nem fog megcsalni.
én belemennék,már csináltam is ilyet.jó műsör hidd el.
lehet tetszene neked is.inkább ilyen nő kell,mint amelyik nem mond semmit és félrekúr.
24/ff
Ha téged is érdekel, menj bele. Ha nem, ne.
(Nem értem mi bajuk van az embereknek, hogy kimászkálnak a kapcsolatukból másokhoz :S )
Egyszer már majdnem bele ment a csajom, de aztán visszatáncolt. :( Én tuti bele mennék és nagyon örülnék neki.
32 F
Az takacsmel-nél a pont! Ugyanez volt a benyomásom amikor elolvastam a kérdést, hogy mintha már meglenne a kiválasztottja. Ha először kérdezné akkor azt gondolná az ember, hogy csak felvetődött benne, de így már kicsit más a helyzet. Nem akarlak megijeszteni, de szerintem is elég valószínű, hogy már kinézett valakit magának. De ez nem jelenti azt hogy lépett is.
Ha nem mész bele a dologba akkor lehet, hogy egyedül megteszi.
A helyedben belemennék, nem is a sajátom és az ő kielégülése miatt, hanem a tudat miatt, hogy ha ő valaki mást akar, akkor nekem miért legyen rossz?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!