Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lefekudtetek valaha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefekudtetek valaha egy baratotokkal? (haver)

Figyelt kérdés
Hallodtam olyan esterol,hogy volt ket barat fiu-lany es egyiknek sem volt kapcsolata de kivantak a sexet es egymast. s akkor lefekudtek egymassal. Ez egy jo megoldas ilyen helyzetbe? nem valtozik meg a kapcsolat aztan?
2011. máj. 8. 20:55
 1/9 anonim ***** válasza:
31%
Én lefeküdtem a egyik barátommal,de nem változott köztünk semmi,szerencsére:)
2011. máj. 8. 20:57
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem feküdnék le vele, csak a szerelmem érdemelheti ki azt, ribi nem vok.
2011. máj. 8. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Én a legjobb barátommal veszítettem el a szüzességemet. Utána még egy ideig nagyon jó volt a kapcsolatunk (továbbra is barátság), de azóta tönkrement más okból kifolyólag. Nem tartom magam emiatt ribinek, ahogy az egyik válaszoló írta. Barátok voltunk, maximálisan megbíztunk egymásban, soha senki nem tudott róla, hogy köztünk több is volt barátságnál. Mármint a szexre értem, szerelmesek nem voltunk egymásba, és tudtuk, hogy a kapcsolat nem működne köztünk, mert nagyon különbözőek vagyunk kapcsolatok terén, de barátként nagyon jól megértettük egymást.
2011. máj. 8. 21:14
 4/9 anonim ***** válasza:
31%

én igen ,mivel már 18 éves vagyok és minimum 5 éve várom hogy jöjjön valaki, akibe majd szerelmes leszek,de nem jön.Lehet hogy 25 éves koromban találok rá,amikor ő már sok nővel volt én meg tök tapasztalatlan...

Ha úgy adódna lefeküdnék EGY barátommal

2011. máj. 8. 21:43
 5/9 anonim ***** válasza:
31%
utolsó vagyok , nem lefeküdtem hanem lefeküdnék bocsi
2011. máj. 8. 22:02
 6/9 anonim ***** válasza:
31%

Utolsó : ha gondolod én segítek elvenni a szüzességed, én is egy alkalmi kapcsolatban vesztettem el és nagyon jó volt. Ha gondolod gondold meg és írj egy levelet.

18f

2011. máj. 8. 22:12
 7/9 anonim ***** válasza:
49%
Ha igazan jo baratok vagytok, szerintem belefer, de csak akkor ha single-ek vagytok mindketten. nekem is volt egy ilyen story-m, mikor ket ev utan hazamentem kulfoldrol, nagyon hianyzott mar a srac ( legjobb baratom volt) es ott voltunk nalunk, beszelgettunk, aztan jott minden magatol, addig a napig eszembe sem jutott, hogy barmi is lehetne koztunk, de akkor csodalatos volt:D es csak egyszer:)
2011. máj. 9. 11:27
 8/9 anonim ***** válasza:
én megtettem ezt és a dolog után bele zúgtam a haver-ba :$ mert h naon jó volt....és még mindig haver és alkalmanként kúrálunk de nem vok ribi ha azt hinnék egyesek csak szeretm a szexet vele meg jó is! :D
2011. máj. 9. 15:11
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolso: Szerintem ez tok normalis, minden egeszseges ember szereti a szexet, valaki jobban valaki kevesbe:):)

En is igy vagyok vele, hogy akivel nagyon jo azzal barmikor, persze ha nincsen parom! szoval nem vgay ribi, ne izgulj, aki meg azt gondolja az feltekeny:D

2011. máj. 9. 16:34

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!