Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másnak is ilyen? Nem gáz?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is ilyen? Nem gáz?

Figyelt kérdés
a péniszem lankadt állapotban kb. 3,5-4 cm. amikor feláll akkor viszont 13 cm.
2011. máj. 8. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
2011. máj. 8. 20:25
 2/8 valaki a tömegből ***** válasza:
Ezt merevedésnek hívják, ha a vér nyomása megnő a farkadban akkor a farkad nagyob lessz, szerintem ez egyértelmű. Hány éves vagy?
2011. máj. 8. 20:31
 3/8 anonim válasza:
3,5-4cm??????????????????! ez vmi vicc ? ilyen kicsi farokról se hallottam még..:|
2011. máj. 8. 20:35
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha fordítva lenne, az lenne gáz.
2011. máj. 8. 20:49
 5/8 anonim ***** válasza:
igen, előfordul az ilyen. valakinél a normál és a merevedett állapot között alig pár centi van, valakinél pedig megnagyobbodik 4szeres 5szörösére is akár. ezzel nem tudsz mit csinálni, sztem ez nem hátrány. együttléteknél úgyis merev lesz, akk nem tök mind1?
2011. máj. 8. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Heló. Dettó ilyenem vanXD hidegben ha nem merev, akkor még kissebb. Ne nézz hülyének de vérpéniszként keress rá, ha többet akarsz tudni róla.
2011. máj. 8. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Merevedéskor úgyis megnő. Pisiléshez meg elég az a 4 centi is nem?
2011. máj. 8. 21:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz vele! A barátnőd ekkora állapotban ritkán fogja látni, hiszen, ha levetkőzöl, úgy is elkezdesz merevedni.

Nem mértem, de az enyém is kicsire összemegy, mereven viszont a sokszorosára megnő.

Lényeg, hogy "akcióban" jól működjön.

2011. máj. 9. 08:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!