Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Túl sokszor maszturbálok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sokszor maszturbálok?

Figyelt kérdés
Majdnem minden nap szoktam, van hogy 2-3 napig nem, de olyan is van, hogy naponta 2x. Most mondta haverom, hogy ő hetente 2x meg hogy van h 2-3 hétig egyáltalán... nekem 3-4 nap már elég sok. Valami baj van velem?
2011. máj. 8. 19:22
 1/6 anonim ***** válasza:
nincs baj.
2011. máj. 8. 19:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Várj.... a haverod mondta? Wtf?
2011. máj. 8. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Majd örülni fog a csajod ha annyira ki lesz éhezve, mint te. ;)
2011. máj. 8. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
az biztos a csaj alig fogja birni majd az iramot. nálam is igyvolt szóval a tapasztalat beszél :D
2011. máj. 8. 20:06
 5/6 anonim válasza:
Dehogy van... egy haverom napi 5ször csinálja mindennap.. tök normális vagy.
2011. máj. 8. 20:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem elég extrém amit írtál. Szerintem nincsen baj azzal sem ha minden nap maszturbál valaki. Több jön ha vársz, több termelődik, ennyi. Nem okoz semmilyen betegséget idősebb korodra ha sokat maszturbálsz.
2011. máj. 9. 13:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!