Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit érezel a nyelveteddel a hátsóbb (rágó) fogakból csókolózás közben?
Az a helyzet, hogy pár éve volt egy nagyon súlyos betegségem, melynek következményeképpen több rágófogam is teljesen tönkrement, elveszítettem. Mivel még nem teljesen vagyok gyógyult, nem csináltattam meg a teljes rekonstrukciót.
Most úgy alakult, hogy van egy fiú, akivel alakulóban van a dolog és napokon belül megtörténik az első csók vele. Viszont nem szeretném még beavatni abba, hogy mi történt velem - (nem szeretném, hogy sajnáljon, vagy esetleg azért legyen velem).
Tehát a kérdés, hogy ha RENDESEN megcsókol és nem látható helyről hiányoznak a fogaim, akkor ő azt érezni/érzékelni fogja???? Vagy nem feltétlenül? Ti érzitek/észreveszitek - csókolózás közben a hátsóbb fogakat? Vagy hozzá sem ér a nyelvetek?
(Mert ha rákérdez, nem szeretnék hazudni, viszont szeretnék akkor felkészülni arra, hogy megosszam-e vele a gondjaimat, vagy ne..)
Előre is köszönöm a KULTÚRÁLT válaszadóknak a segítséget!
Szerintem úgy se veszi észre de ha észre is venné nem hinném hogy annyira megsajnálna hogy csak azért jájna veled annyira n
em nagy tragédia az :D amúgy jobbulást :D
Mivan??? Ha nem egy vadbarom, akkor semmilyen foghoz nem ér hozzá. Én szerintem ki sem tudnám annyira nyújtani a nyelvem. Szerintem teljesen esélytelen, el sem birom képzelni.
21f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!