Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítés a nemi szervek érintése nélkül? (24/F)
Szerintem a sex alapja a jó előjáték. Az se nem hosszú("mindjárt elalszom") se nem rövid("Durr bele").
Én folyamatosan többet adok, és ez így nagyon izgató (barátnőm szerint).
Eleinte simogatom puszilgatom,lassan lekerülnek a ruhák, lejebb simogatom, aztán orálisan kényeztetem, sex közben sem egyből turbó fokozattal kezdem, hanem egyre gyorsabban, vagy ütemváltásokkal.
Persze sokszor (általában kellő mennyiségű alkohol után :D ), annyira egymásnak esünk, hogy már ijesztő, de annak is megvan a varázsa (leszámítva hogy véresre karmolja a fenekemet vagy a hátamat :D ). Nincs általános módszer, az egész hangulatfüggő, valamikor 30-40 percig huzzuk az előjátékot, mert jó csak simogatni a másikat közben nézni ahogy mosolyog, viccelődni közben.
Szerintem az egész hangulatfüggő, csak egy fiúnak tudnia kell mikor milyen hangulatban van a Hölgy.
22/f
Lehetséges ilyesmi: a szex hatása a fejben dől el.
A szexben pedig az ismert dolgok mellett a legizgatóbb a változatosság!
A "lágy" simogatás mellet pl. azt javasolom, hogy néha teljesen váratlanul tévedj át egy intim területre rövid időre...
Amúgy nekem már simogatták meg úgy a hátam, hogy majdnem fölborultam. Kicsit megbillentem tőle... és nem az erejétől.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!