Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valakinek ötlete hogy hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek ötlete hogy hol tudnék jókat chatelni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki nem tud nekem ajánlani valami jó oldalt ahol lehet chatelni.. nem csajozni hanem csak dumálni másokkal meg többen, és nem tul bonyolult :) elöre is köszönöm! Üdv!
2011. máj. 8. 19:07
 1/5 anonim ***** válasza:
ha csak dumálni akarsz, mért írt a szerelemű6szex fórumba?
2011. máj. 8. 19:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Azért mert mostanában minden ember pont ebbe a fórumba jár, és hiába teszem fel máshová, nem kapok rá választ :( reménykedek benne hogy tud valaki segíteni.
2011. máj. 8. 19:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazából én sehol se találtam egy normális chat helyet itt gyk-n írtak rám azóta is gyakran beszélgetünk :D
2011. máj. 8. 19:37
 4/5 anonim ***** válasza:
chat.hu
2011. máj. 8. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
gyaloglo.hu
2011. máj. 8. 21:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!