Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, maszturbáláskor mennyi alatt juttok el az orgazmusig? A csiklótokat izgatjátok vagy belül is? A csiklóorgazmus mennyivel gyorsabb mint a hüvelyi?
Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 18:51
1/10 anonim válasza:
Kb. 1-2 perc, ha rossz kedvem van akkor 5-10.
Sokszor gyorsabb, még nem mértem le hány perccel... :D
2/10 anonim válasza:
Változó!
Van hogy 5 perc,van hogy 30.Csak csiklós!
Hüvelyim még sosem volt szóval különbséget nem tudok.
3/10 swantje válasza:
Nekem csiklóssal 1-2 perc, a hüvelyi nem nagyon volt, de az kicsit több időt igényel nálam.
4/10 anonim válasza:
Csak a csiklómat, van hogy 10 másodperc alatt sikerül, de van hogy kell akár 8-10 perc is.
5/10 anonim válasza:
10 perc körül van a csiklóorgazmusom. nem igazán szoktam hüvelyi orgazmust alkalmazni.
7/10 jin válasza:
off
mért vegyen vissza ??????egészséges fantázia,érdeklődés!!!!
nem tehet róla h jobb dumája mint a tied!!!
ha pedig nő vagy akkor ezt nem értheted !!!
-ha moderátor akkor meg megszivtam!!!
14/f
már unom ha azt irátok h 14éves marha mert már irták
biztos jó fej a 13/f-virtuális kézfogás!!XD
8/10 anonim válasza:
nekem még sose volt orgazmusom. nem találom a csiklómat. valaki linkelne nekem egy képet? :/
9/10 Sajtisztikus válasza:
10/10 anonim válasza:
én szerencsére már tudom egy ideje hogy melyijk a csiklóm. és azzal szoktam masztizni. kb 10-percig. de máshogy még nem próbáltam.
12L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!