Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Szívesen hordtok kötényt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szívesen hordtok kötényt?

Figyelt kérdés

Nagyon szexi !!!!

[link]

2011. máj. 8. 18:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Ilyet se hallottam még : D
2011. máj. 8. 18:51
 2/5 anonim ***** válasza:
csak ha nincs alatta semmi:DD
2011. máj. 8. 18:54
 3/5 anonim ***** válasza:

én nem szeretem. mármint, a konyhában is akadályozott. egyébként nem jön be, inkább az elegáns "fiúsabb" ruhákat bírom. (másokon is furcsán állna az ilyesmi, túl kislányosnak érezném pl. egy 25 évesen)

viszont, amikor voltak kiscicáim, varrtam egy zsebes kötényszerű valamit, amiben ide-oda tudtam őket hordozni. az jó volt (és nem szexi).

2011. máj. 11. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Az otthonkát pedig még jobban szeretik a lányok 60 felett
2011. máj. 11. 11:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem egy kötény minden, csak nem szexi. Szerintem. De nagyon praktikus a konyhában, ott szeretem, mert nem kell vigyázgatnom a ruhámra.
2011. máj. 11. 12:37

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!