Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK! Mikor szoptok, megengeditek, hogy a barátotok beleélvezzen a szátokba?
Figyelt kérdés
És ha igen, élvezitek?2011. máj. 8. 18:08
2/15 anonim válasza:
Én igen. De nem élvezem. De jó, hogy neki jó.
3/15 anonim válasza:
Ha kéri a barátom, hogy bele élvezhessen a számba, akkor megengedem neki, de ez ritka. Általában a mellemre, hasamra, fenekemre, arcomra szokott, de a számba nagyon ritkán. Volt egyszer, hogy olyan hirtelen spriccolt ki a sperma, hogy így telibe kapta a torkomat és nekem meg a torkomra ment a cucc és elkezdtem köhögni meg kicsit öklendezni... pedig nem akartam ilyen illúzió romboló lenni, hogy ott öklendezek, de tényleg a torkomra ment az egész és azóta kicsit ódzkodok ettől, de ha kéri akkor megengedem neki. :)
17L
4/15 anonim válasza:
Ha ízleltél már spermát, akkor tudnád, hogy ez nem túl élvezetes. :) Én néha szoktam hagyni, de nem rendszeres a dolog. Sokat kényeztetem szájjal, de hogy oda is fejezze be, az szerintem évente max. 6-7 alkalom.
5/15 anonim válasza:
En meg szoktam engedni neki, eleg gyakran. Szex utan is, ha nem bennem elvez el, akkor is meg szoktam engedni. En nem elvezem kulonosebben, de ahogy az egyik elottem iro is irta jo, hogy neki jo:)
6/15 anonim válasza:
Én is szoktam engedni! igazábból az ize nem a legjobb,de számomra fontos,hogy ö élvezze ! viszont mindig megkérdezi,hogy szabad-e ? és sose tudok neki nemet mondani!
7/15 anonim válasza:
Én minden sz*pásnál lenyelem,nem élvezem,de nem is olyan borzasztó. Azért csinálom,mert tudom,hogy szereti a párom és amúgy is így a legegyszerűbb.
19/L
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2011. máj. 8. 18:34
9/15 A kérdező kommentje:
* válaszokat!
2011. máj. 8. 18:48
10/15 anonim válasza:
Én is mindig megengedem, ahogy többen is előttem írták, élvezni nem élvezem, de nem is undorodom, örülök neki, hogy a páromnak jól esik, na meg tényleg sokkal egyszerűbb :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!