Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kideríthető-e hogy ki az apuka?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kideríthető-e hogy ki az apuka?

Figyelt kérdés

Dunaharasztiban lakom és 2iker fiú lakik a szomszédba és 1éve össze járok velük de csak szexelni egy héten 3x de közben pasimmal is szexelünk.És pénteken kiderült hogy 2,5hónapos terhes vagyok.Hogy ki az apukája csak szülés után lehetne kideríteni??Elvetetni semmi képen nem fogom!

23/L

2011. máj. 8. 18:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
hét szerintem elég annyit tudni, hogy 1 éve csalod a pasid....
2011. máj. 8. 18:23
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
hogyne tudnánk, hogy mi van. Te írtad le. Kefélsz a pasiddal, + 2 fővel és annyi eszed sincs,hogy védekezz.
2011. máj. 8. 18:24
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Miért mit kéne csinálni?

Megérteni, hogy jaj szegény lány terhes, de azt sem tudja hogy kitől???!!! Pasija van, de közbe félrekúrogat a szomszédba????

Vagy ezen mit kéne megérteni??? Magyarázd már el?!

2011. máj. 8. 18:25
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

OMG! Mekkora nagy ótvar k.urva lehetsz! :S

És az is érdekes, hogy lassan 3 hónapos terhes vagy, és ezt csak pénteken tudtad meg?!

Gratulálok! -.-"

2011. máj. 8. 18:26
 15/22 anonim ***** válasza:
Védekezésről nem hallottál?
2011. máj. 8. 18:27
 16/22 A kérdező kommentje:
De halottam róla csak hogy kb 5éve még azt mondta az orvosom hogy saját gyermekem soha sem lehet.Így nem is védekeztem soha.
2011. máj. 8. 18:33
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezt nem szokták csak úgy elhinni.Főleg nem 18 évesen.

Kivizsgálások sorozata,hormonkezelés....

És a betegségek ellen se kell védekezni? Vagy mindegy mit ragasztasz a barátodra,amit összeszedsz a szomszédban?

2011. máj. 8. 18:36
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Vetesd el azt a gyereket, mert olyan r*banc (és észkombájn) lesz, mint te. Így lenne a legjobb neki!
2011. máj. 8. 19:18
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem kamu kérdés.

Ki lehet deríteni, magzatból, magzatvízből, méhlepényből is lehet DNS-t venni.

Egypetéjű ikreknél kicsit nehezebb...

2011. máj. 8. 19:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
De utálom az ilyen csajokat! Sajnos már volt szerencsém nekem is egy ilyennel mint Te! Büszke lehetsz magadra! Most baszod el az életed és a pasidét meg a gyerekedét!
2011. máj. 8. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!